kaja02 -> RE: duga uvala (7.3.2009 22:54:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini11 Mi imamo tam vikend in se mi zdi, da je za majhne otroke kar primerno. Težje je, ko si najstnik - potem se nimaš kam za dat. Kakšni so sicer apartmeji ne vem, okolica pa je resnično v hribu, ampak ko prideš do plaže je lepa promenada skozi vse zalive. Kopanje je primerno za majhne otroke, saj je voda zelo dolgo plitka (pri hotelu). Kot je bilo napisano plaža ni samo skalnata, ampak je tudi pesek (samo vedeti moraš kje je). Zvečer je nekaj animacij za otroke - sicer v okviru hotela, a se da zmenit da se pridružijo tudi drugi. Drugače je pa voda zelo čista. V Istri take vode kot je v Puli ni mogoče najti. Drugače pa kot sem že zapisala je to kraj bolj za otroke, po 22 uri je več ali manj vse tiho. Sama hodim sem že od l. 86, pa tega kraja ne bi zamenjala za nič. Je pa res, da če imaš čoln je še toliko lepše - tu je namreč vsaj 50 zalivov in vsak je drugačen. se strinjam! primerno za male otroke ( plaža ob hotelu, animacija) sam, za vozičke pa res ni, sploh, če imaš apartma kje visoko, ker je vse postavljeno v hrib, in potem tovoriš kot mula, pa dost je stopnic... smo bli 3 leta zapored v službenih apartmanih, dokaj blizu hotelske plaže in nam je bilo všeč, aja pa na trgovino se ne zanašat, ker imajo tako slabo založeno, da smo že zjutraj hodl po kruh in sadje, če smo ga hotl imet!
|
|
|
|