|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponovno doma
29.4.2005 15:46:49   
Natka1
Še enkrat bi se vam rada zahvalila za vse spodbudne besede, ki ste mi jih namenile prejšnji vikend. So mi bile v veliko pomoč, čeprav sem ob začetku ob branju vaših toplih besed jokala.

Včeraj sem se vrnila iz bolnice. Odstranili so mi tumor, v torek po praznikih imam kontrolo.
Vsi so bili veseli, z mano na čelu, ker je bila bezgavka tudi med operacijo še vedno negativna. Sem že mnogo boljše volje in ta moja izkušnja je mene in mojega dragega pripeljala do čisto novih, pozitivnih, življenjskih spoznanj.

Trenutno sem lahko najbolj vesela, da imam tako zlatega dragega. Bolje kot skrbi zame sploh ne bi mogel.

Veselite se vsakega novega dne, saj vsak s seboj prinaša novo dragocenost. Pazie nase in svoje :duda: in verjamem, da kmalu pridem za vami. Ko bo seveda čas za to.

Čas tam nekje do poznega poletja mi bo prav prišel, da se predvsem psihično uspeva z mojim sestaviti nazaj v pravi mozaik. Izguba, ki sva jo doživela je bila namreč zelo huda. Zdaj je potrebno gledati vnaprej in ne za nazaj. Ampak vsaka še tako slaba izkušnja v sebi nosi tudi mnogo dobrega.

Vse dobro vam želim

Natka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ponovno doma
29.4.2005 15:53:45   
Tiamo
Zdaj sem pa jaz skor zajokala :((:((:((

Natka1 želim ti, čim prejšne okrevanje ! :angel:

Včeraj je današnji spomin. Jutri je današnji sen.

Lp Tia74

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ponovno doma
29.4.2005 15:57:15   
teta beta
Ohrani ta svoj optimizem! Vse najboljše tebi in tvojemu!

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ponovno doma
29.4.2005 16:03:38   
mammy26
ostanita pozitivna, psihično ostanita energetsko povezana, in videla boš, .... zelo kmalu se bomo spet brale vse na RR.

Veliko toplih objemov za tvoj pogum, zdravje in vso srečo naprej. :sloncek:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ponovno doma
29.4.2005 16:29:41   
Tricia
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ponovno doma
29.4.2005 16:30:57   
CIPRESA
Natka sem brez besed in ful vesela da se ti obrača na bolje.
Še naprej ti želim, da bi vse lepo odstanila in potem začela razmišljati o :duda:, !!!!

LP CIPRESA

Za dežjem VEDNO posije sonce:rozica:

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ponovno doma
29.4.2005 18:14:08   
tinkamiška
Se pridružujem vsem lepim željam:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ponovno doma
29.4.2005 18:41:22   
Anonimen
Vau, Natka, pobožaj svojega najdražjega in se zahvali bogu ali konmurkoli že, da ga imaš. Brez skrbi, skupaj bosta zmogla vse.

(odgovor članu Natka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ponovno doma
29.4.2005 18:41:47   
cmokec
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:, za vse bo še čas, samo da se pozdraviš. Brez tebe bi bil tudi čas brezpredmeten.

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ponovno doma
29.4.2005 18:44:09   
MEGY_Patricija
Draga natka

Vsem lepim zeljam se pridruzuje tudi moja malenkost v upanju in zelji da pozabis na vse grenke:((:((:(( trenutke in se nadajas vseh novih:racka::racka: ki te se cakajo verjemi mi za vsakim dezjem9nebesa9nebesa posije sonce pa ce je zraven se tako grmelo.
Ne bi ti rada govorila o svojih problemih ace jih zelis zvedeti me obvesti na privat lahko pa ti povem samo toliko da sem rodila doma v 4 mesecu nose
nosti ne da bi to sploh vedala da sem nose
a saj so mi dejali da imam ciste ki pa to ocitno niso bile in so mi predpisali stediril zato pa sem otrocicka izgubila a sem danes ponosna mamica sedaj 3 leta starega fantka z imenom ERIK zato ti svetujem glej naprej saj moras verjeti v bodocnost in videla bos da se obrestuje.

LEP POZDRAV OD MEGY:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ponovno doma
29.4.2005 19:57:13   
Pia73
Natka1 vesela sem, da se tako optimistično spopadaš s tragedijo, ki vaju je doletela. Vidi se, da si močna in zrela oseba in verjamem, da se bosta skupaj z dragim kmalu veselila njlepših stvari! :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ponovno doma
29.4.2005 21:03:22   
špelin@
Draga Natka, en poseben šopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: zate. Čudovita in pogumna si :bravo:

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ponovno doma
29.4.2005 23:40:51   
nogometas
VSE NAJ NAJ NAJ NAJ IN UŽIVAJTA POLETJE IN :morje:!!!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Ponovno doma
30.4.2005 7:46:26   
Natka1
Drage moje,

sem vesela, da mi stojite ob strani. Kot sem že napisala, v najtežjem trenutku ti vsaka prijazna beseda še kako prav pride.

Moram pa reči, da me je od vsega začetka držalo pokonci tudi to, da so mi vsi zatrdili, da se bom pozdravila in da bom potem lahko imela otrok kolikor jih bom hotela.

Z vsakim novim dnem bolje počutim in imam nekaj več moči. Splošna anestezija te od vsega najbolj oslabi. Potem pa organizem potrebuje, da se sestavi.

Bodite v 9nebesa in vse dobro vam želim.
Se še kaj oglasim.

Natka

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?