Natka1 -> Ponovno doma (29.4.2005 15:46:49)
|
Še enkrat bi se vam rada zahvalila za vse spodbudne besede, ki ste mi jih namenile prejšnji vikend. So mi bile v veliko pomoč, čeprav sem ob začetku ob branju vaših toplih besed jokala. Včeraj sem se vrnila iz bolnice. Odstranili so mi tumor, v torek po praznikih imam kontrolo. Vsi so bili veseli, z mano na čelu, ker je bila bezgavka tudi med operacijo še vedno negativna. Sem že mnogo boljše volje in ta moja izkušnja je mene in mojega dragega pripeljala do čisto novih, pozitivnih, življenjskih spoznanj. Trenutno sem lahko najbolj vesela, da imam tako zlatega dragega. Bolje kot skrbi zame sploh ne bi mogel. Veselite se vsakega novega dne, saj vsak s seboj prinaša novo dragocenost. Pazie nase in svoje :duda: in verjamem, da kmalu pridem za vami. Ko bo seveda čas za to. Čas tam nekje do poznega poletja mi bo prav prišel, da se predvsem psihično uspeva z mojim sestaviti nazaj v pravi mozaik. Izguba, ki sva jo doživela je bila namreč zelo huda. Zdaj je potrebno gledati vnaprej in ne za nazaj. Ampak vsaka še tako slaba izkušnja v sebi nosi tudi mnogo dobrega. Vse dobro vam želim Natka
|
|
|
|