|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jutro
29.4.2005 9:25:09   
Udb
:)- Kolk se je fajn javt iz dopusta!!! ;) Sem že kar pozabila kako je to!! Pa ne ob 6.00 ampak ob 9.30!! :)-:)-

Kako ste kaj?

Neva, vse najboljše za obletnico - lepo praznujta!!

Mujcek, sem videla, da bosta kar dva!!! WAW!:bravo:

Padruge? Maša, Bety, Skye, Astra.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jutro
29.4.2005 9:38:12   
Anonimen
Oj končno udb!!!!!!
Lepo je slišat da si na dopustu..ti kar uživaj.
Hvala za čestitko,midva bova uživala do ure ko bo moj šel v službo:(na žalost,pa bova že nadomestila.;)

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jutro
29.4.2005 9:44:21   
delfinček
dobro jutro!:rozica:nisem sledila kje si na dopustu...a si kje pri nas na morju?:morje:Lepo se imej še naprej:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jutro
29.4.2005 10:04:52   
PiaM
Jutro.:zaspan:
Kako paše ena :kava:.
Me ni blo 2 dni na RR,smo se malo potepali, pa ne vem kaj dogaja.Kaj to berem za Mujceka, 2 ...?? Grem malo pregledat.
Uživajte punce!:sloncek:
:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jutro
29.4.2005 11:12:19   
mujcek
Dober dan pupike!

Berem vas vsak dan, kolikor utegnem, le pišem bolj poredko.

Kaj to danes berem, pa ne da ste se najboljše punce na forumu spričkale :zmeden2:

Na ZO najraje pogledam, ker tukaj ni izpadov, potem pa tole; no upam da ni kakšnih hujših zamer in da boste s skupnimi močmi prišle do :duda::duda::duda::duda:.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jutro
29.4.2005 11:21:30   
anadejka
Ehhhhh to kreganje je brezveze,čeprav gre men tut full na živce da se ene full pametne delajo.Grem pa rajš mim.Se ne maram kregat.
Za RR se pa ni treba bat,k nas je preveč fajnih punc tuki,pa ne bomo pustle da bi šlo kej narobe.Se bomo še naprej imele rade in se fajn zastople,ane:).

Pa lepe pozdravčke.......

Udb ti pa fajn uživej:).

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jutro
29.4.2005 11:51:52   
Anonimen
Preveč bab na kupu pa polna luna pa hormoni so znoreli..evo recept za mal pričkanja-nič hudga...:)-

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jutro
29.4.2005 11:53:57   
anadejka
:)-:)-:)-ja Neva dobr povedano:)-:)-:)-zdej mi je pa vse jasn,za danes je bil napovedan sonček,pa je pr nas full oblačn.Babe pejte narazn!!!:)-:)-:)-:)-:)-;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Jutro
29.4.2005 11:57:32   
anadejka
Ejjjj Babike moje,a veste kam grem pa jest dones?!?!?!:love::bravo:V Ajdovščino(baje je tam full ceneje),pogledat če bojo imeli kšno poročno oblekco zame,wiiiiii se morm mal považit;),k že 3 mesce ponoč sanjam kr ene bedarije v zvezi s poroko,sm čist obsedena že ratala:)-;):)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Jutro
29.4.2005 11:57:35   
Anonimen
Mah andrjka nič več vremenarjem ne verjamem,sproti se bo vidlo.Nič sončka na srečo pa je toplo tu pri nas na:morje:vsaj ena tolažba;)

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Jutro
29.4.2005 16:43:52   
Maša26
Ohoj Udb,

uživaj na dopustu!!!

Jaz sem se dala malo na off, ker me je :hudicek: kar precej razočaral in nisem hotela morit na forumu. No zdej sem že ql in poskušam ne mislit na zanositev in ovulacijo ;):)-.. vsaj prvi del ciklusa :)-

A mujcek ima dva:duda::duda:???? :):):):):bravo::bravo: Jaz bi tudi :)-:)-:)-

Po dopustih pa spet kakšna :kava::kava::kava: navsezgodaj ;)

LP!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Nakupovanje prek spleta
Splet.Ka

Kaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?

igrače (56%)

oblačila (18%)

plenice + vse za previjanje (19%)

ostalo kozmetiko (6%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!