Jutro (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Udb -> Jutro (29.4.2005 9:25:09)

:)- Kolk se je fajn javt iz dopusta!!! ;) Sem že kar pozabila kako je to!! Pa ne ob 6.00 ampak ob 9.30!! :)-:)-

Kako ste kaj?

Neva, vse najboljše za obletnico - lepo praznujta!!

Mujcek, sem videla, da bosta kar dva!!! WAW!:bravo:

Padruge? Maša, Bety, Skye, Astra.....

Anonimen -> Jutro (29.4.2005 9:38:12)

Oj končno udb!!!!!!
Lepo je slišat da si na dopustu..ti kar uživaj.
Hvala za čestitko,midva bova uživala do ure ko bo moj šel v službo:(na žalost,pa bova že nadomestila.;)

delfinček -> Jutro (29.4.2005 9:44:21)

dobro jutro!:rozica:nisem sledila kje si na dopustu...a si kje pri nas na morju?:morje:Lepo se imej še naprej:rozica:

PiaM -> Jutro (29.4.2005 10:04:52)

Jutro.:zaspan:
Kako paše ena :kava:.
Me ni blo 2 dni na RR,smo se malo potepali, pa ne vem kaj dogaja.Kaj to berem za Mujceka, 2 ...?? Grem malo pregledat.
Uživajte punce!:sloncek:
:rozica:

mujcek -> Jutro (29.4.2005 11:12:19)

Dober dan pupike!

Berem vas vsak dan, kolikor utegnem, le pišem bolj poredko.

Kaj to danes berem, pa ne da ste se najboljše punce na forumu spričkale :zmeden2:

Na ZO najraje pogledam, ker tukaj ni izpadov, potem pa tole; no upam da ni kakšnih hujših zamer in da boste s skupnimi močmi prišle do :duda::duda::duda::duda:.

anadejka -> Jutro (29.4.2005 11:21:30)

Ehhhhh to kreganje je brezveze,čeprav gre men tut full na živce da se ene full pametne delajo.Grem pa rajš mim.Se ne maram kregat.
Za RR se pa ni treba bat,k nas je preveč fajnih punc tuki,pa ne bomo pustle da bi šlo kej narobe.Se bomo še naprej imele rade in se fajn zastople,ane:).

Pa lepe pozdravčke.......

Udb ti pa fajn uživej:).

Anonimen -> Jutro (29.4.2005 11:51:52)

Preveč bab na kupu pa polna luna pa hormoni so znoreli..evo recept za mal pričkanja-nič hudga...:)-

anadejka -> Jutro (29.4.2005 11:53:57)

:)-:)-:)-ja Neva dobr povedano:)-:)-:)-zdej mi je pa vse jasn,za danes je bil napovedan sonček,pa je pr nas full oblačn.Babe pejte narazn!!!:)-:)-:)-:)-:)-;)

anadejka -> Jutro (29.4.2005 11:57:32)

Ejjjj Babike moje,a veste kam grem pa jest dones?!?!?!:love::bravo:V Ajdovščino(baje je tam full ceneje),pogledat če bojo imeli kšno poročno oblekco zame,wiiiiii se morm mal považit;),k že 3 mesce ponoč sanjam kr ene bedarije v zvezi s poroko,sm čist obsedena že ratala:)-;):)-

Anonimen -> Jutro (29.4.2005 11:57:35)

Mah andrjka nič več vremenarjem ne verjamem,sproti se bo vidlo.Nič sončka na srečo pa je toplo tu pri nas na:morje:vsaj ena tolažba;)

Maša26 -> Jutro (29.4.2005 16:43:52)

Ohoj Udb,

uživaj na dopustu!!!

Jaz sem se dala malo na off, ker me je :hudicek: kar precej razočaral in nisem hotela morit na forumu. No zdej sem že ql in poskušam ne mislit na zanositev in ovulacijo ;):)-.. vsaj prvi del ciklusa :)-

A mujcek ima dva:duda::duda:???? :):):):):bravo::bravo: Jaz bi tudi :)-:)-:)-

Po dopustih pa spet kakšna :kava::kava::kava: navsezgodaj ;)

LP!

Stran: [1]