Njuškalo
|
Jaz bi prijavila, itak. Me sploh ne briga, kaj bi si un nasilnež mislil, če bi se pa spravil name, naj se pa sploh pazi. Bi ga moj mož pol v roke dobil V glavnem se takih nasilnežev ne bojim, oziroma bolje rečeno- se jih nočem bati. Itak so to sami strahopetci, ki se upajo spraviti le na šibkejše. Ko vidijo močnejšega- četudi le psihično močnega- si ne upajo nič. Luzerji strahopetni In potem se spravljajo na ženske in otroke, phe...Torej, jaz bi prijavila na policijo, vsakič, me sploh ne briga..kar naj hodijo, pa enkrat bojo že siti tega, da bo tip za dalj časa zaprt. Pa, če bi slišala, da tepe otroka, ji pozvonim na zvonec, pa bi slišala par krepkih, kaj pa se to pravi, da se spravlja na otroka Take zgodbe me res spravijo v jezo, bi se najrajši z valjarjem tam prikazala, mater jim Na CSD pa odsvetujem, da daš prijavo, ker so zanič- vsaj pri nas. Imam izkušnje, ko sem prijavila spolno zlorabo, ki se je dogajala v eni družini, ki je itak na veliko zanemarjala otroke. Zanimivo, da takrat noben sosed ni nič slišal- kao..čeprav so se po hodnikih pogovarjali o tem Jaz sem bila še najstnica, ko sem to prijavila in to delavki, ki je za to specializirana..ehe..sem videla. Napovedali so se, da pridejo pogledat razmere, itak sta bile tamale takrat fuuul lepo oblečene, celo stanovanje so pospravili in je vse izgledalo, kot da so ful srečna družina. In to je bilo vse..zgodba je bila iz strani CSD zaključena. Tako, da jim ne zaupam, imam pa še vseeno boljše mnenje o policiji, sploh zdaj, ko so spremenili zakon o družinskem nasilju. Tako, da kar pogumno se postavi za žrtve, če je že mama tako trapasta, da kar trpi- pa če že ona trpi, kaj naj..samo, da se potem še sama na otroka spravlja...jao, pol ni dost drugačna kot njen mož, žal. Sramota res, da je starš lahko vsak, ki ima sposobnost zanosit oziroma žensko oplodit, za posvojitev so pa take procedure, da glava boli..bi morale biti za "normalno" starševstvo tudi.