|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Več stvari za punčke, za fante pa...
29.4.2005 7:45:19   
Anonimen
Jutro!:kava:

Ne razumem trgovin oz. proizvajalcev otroških oblačil.
Iskala sem rutico ali kakšno fino kapico za sedaj, za mojga štrumfa, seveda imajo roza in modre. AMPAK modre so tudi za punčke, za fantke ne.
Ja zakaj pa potem modra barva????
Še nisem videla punčke, ki nosi modro, no razen hlač ali kaj podobnega.
No pa gremo dalje. Včeraj sem gledala dežne plaščke. Nujno potrebujeva, ker drugače niti v trgovino ne moreva ko dežuje..itd...
In jih našla, pravo številko, cena solidna, roza in modre. AMPAK...modri so tudi za punčke, ker je barbi narisana gor in srčki itd...Ja zakaj pa potem roza plaščki???

Ves čas jamramo, da je več oblačilc in opreme za punčke kot za fantke. Pa verjetno nismo prve. Zakaj pa potem ne šivajo, dobavljajo enako št. stvari tudi za fantke???

In ker nujno potrebujeva plašček, sem vseeno kupila, prodajalka je namignila, hja a vseeno boste vzeli, ja no...
Pa kaj jo briga, naj bo srečna, da kaj proda.
V dežju nihče ne bo gledal ali je Barbi narisana na plaščku ali mojster Miha.
Če pa bi slučajno koga močno motilo, pa bom tej straški Barbiki narisala brke in brado, pa bo oča Barbo.

Ne razumem kako lahko imajo več stvari za punčke kot pa za fantke.:zmeden::zmeden::zmeden:

Lp!:rozica:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
29.4.2005 7:49:20   
Katyj
Pri nas je enako. Za punčke tri stojala, za fantke pa:zmeden:

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2005 7:53:30   
Anonimen
Gekko, imaš popolnoma prav. In ravno take plaščke sem tudi sama gledala, v modri barvi z Barbiko :( Aja, kupila pa nisem, ker ne potrebujemo nujno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2005 7:56:31   
corfu
Se popolnoma strinjam, totalno razočarana nad trgovino H&M v LJ, ja saj je vse roza , pa pinki, pa volančki...pa tudi splošno ni take izbire za fantke:((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2005 7:58:29   
Anonimen
Povsod isto...fantje lahko kar nagi okrog skačejo:grrr:Gekko boš morala kar do trsta..tam pa kar srček poskoči.;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.4.2005 8:01:14   
lan
Kaj cmo?:zmeden:Treba bo puncke "narest":)- pa ne bomo imeli problemov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.4.2005 8:02:02   
corfu
Neva6 si lahko malo bolj natančna, kje v Trstu?

Hvala:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.4.2005 8:11:05   
Natas@
Mi smo bili v sredo v H&M v Celovcu pa sem za našega frajeraja dobila ful enih stvari pa tudi nasploh se mi je zdelo da imajo bistveno več stvari za fantke kot v Lj. Cena se mi je pa sploh zdela ugodna, nekaj stvari je bilo 50% znižano (nasrečo ravno tisto kar smo rabili), tudi ostalo je bilo za par tolarjev ceneje, kapa s šiltom pri nas 1190 sit, tam pa 1157 sit (dobr ni ne vem kakšne razlike, amoak lče si ravno tam).
Mi smo kombinirali H&M z C&A in kupili za :duda: 8 majc z dolhimi rokavi, 4 s kratkimi, 1 kompletek z kratkimi hlačami in kratkimi rokavi, 1 bodi, kapo s šiltom, 1 dolge hlače z naramnicami in za vse to dali 14000 sit. Koliko bi pa dali pri nas? Mislim da pod 20000 ne bi prišli.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.4.2005 8:17:38   
Anonimen
Corfu v Nakupovalnem centru Julia,pa če veš kje je bla prej bivša Standa,veš tam kjer je en dolg drevored nekje v centru in seveda v Palmanovi.Me smo nakupile lani kompletov za poletje za Timija im malo plačale.:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.4.2005 8:27:19   
Olivija
men se je pa tudi zdel, da ima H&M v Celovcu prav fine stvari za fante. Jaz zmeraj tja zavijem pa še kaj vzamem za našo punčko, da ne bo stalno v roza oblečena.
Naša mami je pa itak skoz na fantovskem oddelku, ker po moje sploh še ni ugotovila, da imajo ločeno, :)-prinese ji pa prav cort stvari.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.4.2005 11:01:30   
Rozalija
Jaz vedno za Lano kupujem fantovske stvari, ker so mi tele roza cunje z volančki preveč grozne. Pa poznam polno mamic, ki svoje punčke na fantovskih oddelkih oblači.

Očitno vam me vse talepe cunje poberemo. Pol pa za vas stanejo le modri plaščki z barbikam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.4.2005 11:10:10   
dory
Fantki so dobesedno diskriminirani..bullshit...sam za puncke je vse zivo...poden:hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.4.2005 11:12:54   
kofetek2010
točno tako kot je napisala teja - sama sem se v teh letih že sprijaznila :) , bo pa sedaj boljše, če bo punčka :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.4.2005 11:28:21   
pravljica
ne vem no...jaz sem tudi pri prvi pupi kupovala bol fantovske stvari, pa ni blo nikol problema (takrat še večinoma v h&m graz)...zdaj pa tudi hodim za našega malčka okoli iskat (po MB) in nimam problemov...h&m, zara, aladin, ma-mi, baby center...povsod najdem kaj dobrega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.4.2005 11:47:15   
mammika
Res je poraz tale izbira.

LP:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.4.2005 22:34:27   
bebica
Bo res treba v A po cote za naše fante. Čeprav so tudi v A fantovski oddelki manjši kot za punčke.
Btw - a so v ponedeljek, 2. maja trgovine v A odprte? 1. vem da je praznik, za 2. pa mislim, da ni .
Bi šli še za avtosedež Maxi Cosi gledat, koliko v Toysu stane - preden ga v BC kupmo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?