Anonimen -> Več stvari za punčke, za fante pa... (29.4.2005 7:45:19)
|
Jutro!:kava: Ne razumem trgovin oz. proizvajalcev otroških oblačil. Iskala sem rutico ali kakšno fino kapico za sedaj, za mojga štrumfa, seveda imajo roza in modre. AMPAK modre so tudi za punčke, za fantke ne. Ja zakaj pa potem modra barva???? Še nisem videla punčke, ki nosi modro, no razen hlač ali kaj podobnega. No pa gremo dalje. Včeraj sem gledala dežne plaščke. Nujno potrebujeva, ker drugače niti v trgovino ne moreva ko dežuje..itd... In jih našla, pravo številko, cena solidna, roza in modre. AMPAK...modri so tudi za punčke, ker je barbi narisana gor in srčki itd...Ja zakaj pa potem roza plaščki??? Ves čas jamramo, da je več oblačilc in opreme za punčke kot za fantke. Pa verjetno nismo prve. Zakaj pa potem ne šivajo, dobavljajo enako št. stvari tudi za fantke??? In ker nujno potrebujeva plašček, sem vseeno kupila, prodajalka je namignila, hja a vseeno boste vzeli, ja no... Pa kaj jo briga, naj bo srečna, da kaj proda. V dežju nihče ne bo gledal ali je Barbi narisana na plaščku ali mojster Miha. Če pa bi slučajno koga močno motilo, pa bom tej straški Barbiki narisala brke in brado, pa bo oča Barbo. Ne razumem kako lahko imajo več stvari za punčke kot pa za fantke.:zmeden::zmeden::zmeden: Lp!:rozica:
|
|
|
|