|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uvajanje goste hrane pri dojenčkih s krči
28.4.2005 21:52:39   
niki5
Vem, da nas je nekaj, ki se ubadamo s krči pri naših dojenčkih tudi po 4 mesecu, zato me zanima kako ste začele s hrano. Namreč mi vedno znova stopimo na 'mino' in potem ne spimo ponoči zaradi krčev, zato bi mi prav prišel kakšen nasvet kateri hrani se je dobro čim dalj izgibati, katera povzroča krče.
Ugotovila sem, da našemu bučke ne odgovarja, dala sem mu tudi Milupovo riževo kašico, katere nisem zmešala s svojim mlekom, temveč dodala Aptamil, po katerem je imel krče, je pa kar nekaj časa trajalo, da sem ugotovila kdo je krivec. Tako, da bi mi res prišel prav nasvet kateri hrani se ve izogibate pri vaših dojenčkih?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Uvajanje goste hrane pri dojenčkih s krči
28.4.2005 21:58:56   
Annny
Živjo,

jaz mu na začetku ne bi dajala ničesar surovega (npr. jabolka).
Poskusi Alnaturino riževo kašico ('riževo sluz') zmešati samo s prekuhano vodo (nikar adaptiranega mlaka)...toliko, da se navadi na drugačno 'teksturo' hrane, ker ta kašica je bolj kot ne brez okusa:) Po tem skoraj gotovo ne bo imel krčev.
Upam, da se bo ta težava kmalu uredila:rozica:
Lp

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Uvajanje goste hrane pri dojenčkih s krči
28.4.2005 22:00:41   
nejcko
Naša tamala je tudi imela krče, ko smo začeli z uvajanjem goste hrane. Ne po vsem, ampak po kolerabi, po kakiju in po cvetači. To se spomnim, ampak mislim, da kaj drugega že ni moglo bit, ker takrat itak ni bilo ne vem koliko sadja in zelenjave na razpolago, ker je bila zima.
Nič ji pa ni bilo ne po kumarah ne po bučkah v omaki.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Uvajanje goste hrane pri dojenčkih s krči
28.4.2005 22:11:43   
Annny
Kaj pa samo prekuhano sadje (jabolko, hruška ipd.)?

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Uvajanje goste hrane pri dojenčkih s krči
28.4.2005 22:18:29   
niki5
Dala sem mu od Alete gres in ga vredu prenaša. Korenček, krompir tudi, zataknilo se je pa pri bučkah tako da sem jih ukinila za nedoločen čas.
Danes je že tretji dan zaporedoma dobil kuhano jabolko in ima že dva dni hude krče okoli 8 ure zvečer, kar mi ni jasno glede na to da dobi jabolko ob 12h :zmeden:

A je možno da šele tako pozno telo odreagira in da ne prenaša kuhanega jabolka?

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Uvajanje goste hrane pri dojenčkih s krči
28.4.2005 23:29:15   
nejcko
Kaj pa vem, vse je možno. Jaz sem se pri dveh otrocih že kar vsega navadila oz. sprejela, da je pač vse mogoče - tudi tisto, za kar si nikoli ne bi mislila, da je lahko mogoče.

Kaj pa AD3? Ste mogoče kaj povečali dozo? Ali pa kakšen čaj, če ga pije?
Drugače pa - 3 dni že je kuhano jabolko in dva dni ima krče ... jaz bi probala in ukinila jabolko. Škodit ne more, boš pa vsaj videla, če je mogoče to to.


(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Uvajanje goste hrane pri dojenčkih s krči
28.4.2005 23:31:21   
nejcko

Aja, še to. Naša je recimo jedla kaki dopoldan oz. okoli dvanajste ure - krče pa je imela točno ob pol petih zjutraj. Sem tudi tri dni rabila, da sem skapirala, da je kaki kriv.


(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Uvajanje goste hrane pri dojenčkih s krči
29.4.2005 9:01:28   
BONI*
Jaz sem svojemu zadnjič (3dni nazaj) dala jabolčno kašico od Hippa, pa je imel ful krče, kakat pa še do danes ni šel pošteno:( Ful pa prdi Tako da bomo sedaj malo počakali z drugo hrano.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Uvajanje goste hrane pri dojenčkih s krči
29.4.2005 11:18:16   
niki5
Kapljice dajem že od vsega začetka od Oleovit D3, tako da te niso krive. Jabolko sem pa ukinila in bomo danes zvečer videla ali bo kaj spremembe.

Na sumu imam edino še banano, katero sem jaz košček pojedla.. Vse skupaj mi pa ni jasno, če ima take krče na hrano kako bo sploh uvajanje potekalo :zmeden: Star je pa še 6 mesecov in pol...

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




b
Katka 1

b

b (87%)

b (13%)


Število vseh glasov: 30

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!