Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 2.3.2009 16:06:03
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: smigli Lahko še jaz nekaj vprašam? Zmanipulirat? Kaj je slučajno katera prisiljena v kakršnokoli sodelovanje? A vas Kerensa prisili, da ji odgovarjate? Ah dejte no, meni se zdi, da je bolj zdolgočasen nekdo, ki se zaplete v neke reči in jih v istem stavku pljuva. Sicer pa nimam nič proti dotični gospe, ravno obratno mislim, da včasih popestri tale naš forum. pa lep dan vsem p.s. če mi tema ne paše, se je pač ne udeležim Glede na to, da je mnogo uporabnic RR foruma mnenja, da jih ena uporabnica provocira......se glede na to svojo mnenje izgleda pustijo zmanipulirati, če ji tako vztrajno odgovarjajo.....
|
|
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 2.3.2009 19:15:22
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Zdaj še rihtamo, je bilo kar nekaj treba prerihtat, pa kakšna sedmica nam fali Uf ja, to pa verjamem. AMpak vseno ste hitro. Bravo. Ja, kar, moj forsira .
|
|
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 2.3.2009 21:09:56
|
|
|
|
caillou
|
A se še kej gloda ?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?