Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 28.2.2009 20:24:44
|
|
|
|
tins
|
OK, sej vem da je cist neumestno, ampak jest bi še tele prekmurščine- super je!!
|
|
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 28.2.2009 20:25:59
|
|
|
|
Naja31
|
Če ne bi bilo Kerense tu in ene par zanimivh babnic, bi se itak pisalo samo plenicah in uvajanju goste hrane. Kerensa je samo odsev vseh nas kako zelo dolgočasni smo.
< Sporočilo je popravil Naja31 -- 28.2.2009 20:26:05 >
|
|
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 28.2.2009 20:30:03
|
|
|
|
srki
|
Jaz pa ne maram kosti
|
|
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 28.2.2009 20:36:13
|
|
|
|
caillou
|
Ejo srko, kje se pa ti jagaš? A boš eno telečjo kost za obirat ?
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 28.2.2009 20:45:31
|
|
|
|
srki
|
Ah, malo so nas virusi požrli, pol je internet crknu, pa malo lenobe, zdaj je pa sine začel malo zanimanja za računalnik kazat oz. za igrice, pa je bolj pogosto prižgan, drugače pa ga res ne rabimo in ga užgem, če je nuja. Res sem lena. Pa tudi cajta nimam kaj preveč, največ v takem času. Pa še zdaj me slaba vest daje, mar bi šla pod tuš pa spat. Kost bom pa jutri glodala, od krače , tako da prišparaj za drugič.
|
|
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 28.2.2009 20:47:05
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ah, malo so nas virusi požrli, pol je internet crknu, pa malo lenobe, zdaj je pa sine začel malo zanimanja za računalnik kazat oz. za igrice, pa je bolj pogosto prižgan, drugače pa ga res ne rabimo in ga užgem, če je nuja. Res sem lena. Pa tudi cajta nimam kaj preveč, največ v takem času. Pa še zdaj me slaba vest daje, mar bi šla pod tuš pa spat. Kost bom pa jutri glodala, od krače , tako da prišparaj za drugič. Kdaj pa začneš delat? Mislim, na šihtu?
|
|
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 28.2.2009 20:53:14
|
|
|
|
srki
|
Volga, prav mislila sem si, da se boš oglasila, ne vem, čutila sem na vodi. Sem že mislila ugasnit... Imam še celo pomlad in poletje pred sabo, da ju užijem doma. V začetku septembra začnem delat.
|
|
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 28.2.2009 20:56:43
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Volga, prav mislila sem si, da se boš oglasila, ne vem, čutila sem na vodi. Sem že mislila ugasnit... Imam še celo pomlad in poletje pred sabo, da ju užijem doma. V začetku septembra začnem delat. O, kul, blagor ti. Uživaj.
|
|
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 28.2.2009 21:02:45
|
|
|
|
srki
|
Hvala, bom.
|
|
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 28.2.2009 21:04:02
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Hvala, bom. Kdaj se pa selite v hišo? Tako, okvirno....
|
|
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 28.2.2009 22:03:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Če ne bi bilo Kerense tu in ene par zanimivh babnic, bi se itak pisalo samo plenicah in uvajanju goste hrane. Kerensa je samo odsev vseh nas kako zelo dolgočasni smo. Pod tole se podpisem z obema rokama .
|
|
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 1.3.2009 0:13:22
|
|
|
|
karmy
|
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 1.3.2009 8:06:27
|
|
|
|
barcaffe
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Pa da mal obrnemo; a si ti res tako težek primer, da ti noben šrink ni kos, pa se moraš tukaj skašljat za vsak drek? Punce, a ste za to, da če nam Kerensa predloži dokazilo o delovnem dovoljenju za ZDA in nam zagotovi, da se vsaj dve leti ne bo "zdravila" tukaj gor, začnemo zbirat denar za nepovratno vozovnico do NYC? evo, to je odgovor na mestu!!!!!!!! Tudi jaz se sprašuijem že zelo dolgo, kako lahko ena oseba tako manipulira z uporabnicami, napreimer kihne, pa napiše post, nato pa dolge vrste brezvenih diskusij. brezveze!!!!!
|
|
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 1.3.2009 8:31:04
|
|
|
|
Freycha
|
jaz sem že napisala enkrat, da se mi Kerensa smili, ker tako obupano išče pozornost, da piše stvari, ob katere se bo večina uporabnic spotikala. Ne morem razumeti, kako se en človek ne more imeti rad, da piše stvari zato, da folk pljuva po njem. Boga je, res no!
|
|
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 1.3.2009 8:48:57
|
|
|
|
caillou
|
Punce pa kako lahko še vedno rinete z glavo skozi zid, no? Karnisa vam je samo kost vrgla . Dajte rajši kakšno novo udarno temo gor no, ker meni je malo dolgčas.
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 1.3.2009 10:39:26
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Ne morem razumeti, kako se en človek ne more imeti rad, da piše stvari zato, da folk pljuva po njem. Meni pride naprej kot fenomen a la Fredi Miler ali Damjan Murko. Bolj ko si omejen, bolj se izpostavljaš, bolj ko se izpostavljaš, bolj pljuvajo po tebi. Mi je bil pa Fredi zadnjič prav simpatičen, ko je v eni oddaji priznal, da se danes zaveda, da ni talentiran in da so se ljudje norca delali na njegov račun. Aja, poanta; on se zaveda. Damjan in Kerensa do tega spoznanja še nista prišla
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 1.3.2009 16:09:42
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Jaz ne glodam kosti......
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 1.3.2009 16:49:46
|
|
|
|
Kerensa*
|
Dobro jutro, ja ... vidim, da je še vse tako, kakor sem pustila .
|
|
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 1.3.2009 17:11:39
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Hvala, bom. Kdaj se pa selite v hišo? Tako, okvirno.... Upam da poleti. Zdaj še rihtamo, je bilo kar nekaj treba prerihtat, pa kakšna sedmica nam fali
|
|
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 1.3.2009 18:26:47
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Zdaj še rihtamo, je bilo kar nekaj treba prerihtat, pa kakšna sedmica nam fali Uf ja, to pa verjamem. AMpak vseno ste hitro. Bravo.
|
|
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 2.3.2009 8:43:45
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Če ne bi bilo Kerense tu in ene par zanimivh babnic, bi se itak pisalo samo plenicah in uvajanju goste hrane. Kerensa je samo odsev vseh nas kako zelo dolgočasni smo. jaz sem vedno mislila, da je take vrste forum namenjen ravno zgoraj omenjenim temam. Drugače pa, imamo na srečo ostali tolk "zanimiva" življenja, da nam ni treba nedogled na forumih viset.
|
|
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 2.3.2009 9:14:44
|
|
|
|
Katey
|
Uf punca si pa hujši primer kot je videti na prvi pogled.
|
|
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 2.3.2009 9:22:09
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha jaz sem že napisala enkrat, da se mi Kerensa smili, ker tako obupano išče pozornost, da piše stvari, ob katere se bo večina uporabnic spotikala. Ne morem razumeti, kako se en človek ne more imeti rad, da piše stvari zato, da folk pljuva po njem. Boga je, res no! Meni pa se bolj bogi zdijo tisti, ki se pustijo zmanipulirati.......in na koncu ne vedo več ali glodajo kost ali železno štango.....glavno je le, da se nekaj gloda......pa če ne bi bila Kerensa, bi bila pa ena ali dve **** uporabnici.....
|
|
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 2.3.2009 12:58:39
|
|
|
|
muki1
|
Kuga je, Karnisa? A tema o Amerika ti peša, si lačna?
|
|
RE: Zakaj zagrabite vsako kost, ki se vam jo ... 2.3.2009 15:34:53
|
|
|
|
smigli
|
Lahko še jaz nekaj vprašam? Zmanipulirat? Kaj je slučajno katera prisiljena v kakršnokoli sodelovanje? A vas Kerensa prisili, da ji odgovarjate? Ah dejte no, meni se zdi, da je bolj zdolgočasen nekdo, ki se zaplete v neke reči in jih v istem stavku pljuva. Sicer pa nimam nič proti dotični gospe, ravno obratno mislim, da včasih popestri tale naš forum. pa lep dan vsem p.s. če mi tema ne paše, se je pač ne udeležim
< Sporočilo je popravil smigli -- 2.3.2009 15:35:26 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?