|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   GASTAL MED NOSEČNOSTJO
26.2.2009 21:23:17   
brigita23
pozdravljene

blazno me matra zgaga in si pomagam z Gastalom, ali ga še katera uporablja med nosečnostjo?

Lp

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GASTAL MED NOSEČNOSTJO
26.2.2009 21:30:28   
zmajaz
Ja - jaz sem ga v 1. user posted image  tudi jemala, ko je bilo hudo. Enkrat me je tako grozno bolelo in tudi po gastalu ni spustilo, da sem se ustrašila, da to sploh ni zgaga, ampak je kaj drugega narobe in sem šla k zdravniku. Ta mi je potem potrdil, da je vendarle samo zgaga in da lahko brez skrbi vzamem kar še en gastal - torej ni panike, če vzameš tudi 2 en za drugim, če je treba, ker itak samo nevtralizira želodčno kislino in v bistvu nima kaj škodit otroku.

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2009 21:41:44   
Hator
Jaz sem brala, ne vem, morda pri Pušenjaku ali pa kakem drugem ginekologu, da gastala ne priporočajo.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2009 21:53:09   
kaja02
lahk vzameš Gastal al pa Rupurut, jaz sem ga jedla po posvetu z G.

sem pa ugotovila, da mi je zelo pomagal čigumi Orbit, un moder, pepermint, če sem ga pravočasnoi vzela, mi ni bilo potrebno segati po tabletah.

Poskusi, mogoče ti pomaga

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2009 21:56:27   
zmajaz
V navodilih, ki so priložena Gastalu, piše, da niso bili ugotovljeni nobeni škodljivi učinki za plod pri jemanju v nosečnosti, pa tudi, da na splošno Gastal nima učinka niti na celotno telo, ker se ga iz prebavil v telo absorbira le neznatna količina, pa še ta se zelo hitro izloči. Njegova funkcija je pač nevtraliziranje želodčne kisline, na drugo pa v bistvu ne vpliva.

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2009 21:59:39   
zmajaz
No zdaj sem našla še na MON-u en odgovor dr. Pušenjaka, kjer odgovarja, da se lahko med nosečnostjo jemljejo antacidi (Rupurut, Gastal, Alka Selzer ipd.), če ti ne pomagajo pa tudi H1 antihistaminiki (Ranital ipd.).

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2009 22:59:25   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

No zdaj sem našla še na MON-u en odgovor dr. Pušenjaka, kjer odgovarja, da se lahko med nosečnostjo jemljejo antacidi (Rupurut, Gastal, Alka Selzer ipd.), če ti ne pomagajo pa tudi H1 antihistaminiki (Ranital ipd.).

o havla za odgovore

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?