|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   preizkave pred CR - nekaj ni v redu
26.2.2009 12:54:21   
mizi
Pozdravljene,

Imam en resen problem. V kratkem imam CR in so mi naredili preizkave, ki jih potrebujejo za opravilo posega. Sedaj pa se je v krvi nekaj pokazalo. Najverjetneje gre za vnetje ali kaj podobnega. Zanima me, katere teste pred operacijo vse naredijo in kaj bi sploh naj pokazali. Sem precej nervozna, saj moram jutri ponovno v porodnišnico.

Za vse odgovore se vam že v naprej zahvaljujem.

L.P.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: preizkave pred CR - nekaj ni v redu
26.2.2009 13:00:40   
detelja
pred operacijo ti ponavadi vzamejo kri in urin pa seveda zmerijo ti pritisk...v krvi in urinu pogledajo, kako kaže sedimentacija, če niso prisotne kakšne bakterije itd...pa pred op. ne smeš biti prehlajen itd...če pa kaj ugotovijo v preiskavah pa se sigurno dr. med sabo pomenijo, če je nevarno zate/otroka ali ne...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu mizi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2009 13:10:44   
mizi
Načeloma nisem nič bolana, prehlajena ali karkoli drugega. Samo nekaj se je pokazalo v krvi in morem lepo jutri nazaj. Ne vem pa kaj pokaže sedimentacija, saj predvidevam, da tam ni bilo vse tako kot je treba.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2009 13:41:52   
mojčika
mizi... te smem vprašati, koliko pred rokom si, jaz tudi grem dat kri in vodo in potem na PDC, naročili so me pa šele v 39. tednu, sem pa slišala, da hodijo že prej.

Hvala

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu mizi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2009 13:45:15   
mizi
Sem v 39 tednu.

L.P.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2009 13:46:58   
mojčika
hvala

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu mizi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2009 14:44:25   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: mizi

Načeloma nisem nič bolana, prehlajena ali karkoli drugega. Samo nekaj se je pokazalo v krvi in morem lepo jutri nazaj. Ne vem pa kaj pokaže sedimentacija, saj predvidevam, da tam ni bilo vse tako kot je treba.

sedimentacija ti pokaže, če imaš v telesu kako vnetje ali če si bolna itd...v bistvu zato te vedno ko zboliš pošljejo na kri, da vidijo kako kaže...normalno je nekje do 15 vse nad pa pomeni, da je nekje nekaj...saj ni nujno, da si prehlajena...npr. imaš vneto očko, neki ne štima v trebuščku...vse to ti pokaže sedimentacija...mogoče pa te bodo jutri pregledali pa bodo ugotovili kaj ti nagaja...držim pesti, da bo vse ok...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu mizi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?