Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nujno!!! (mučenje malih živali) 26.2.2009 10:57:27
|
|
|
|
Tejči
|
Pes je prepuščen sam sebi, ženska, ki bi morala skrbeti za njega, se raje goni okoli, moški ima prepoved približevanja domu. Klicala sem policijo, a mi niso znali točno povedati na koga se naj obrnem da kužeka odpeljejo. Gre za okolico Maribora. Danes in včeraj sem ga hodila jaz hranit, a tako ne gre v nedogled. Kuža tako nima nič od njih in si zasluži boljše lastnike. Če pa je katera zainteresirana za njega, pa naj javi. Je leto in pol star dalmatinec, cepljen,... Ampak to se mora urediti danes! Prosim za kako tel. na koga naj se obrnem..ali je to azil, ali kaj???
|
|
|
|
RE: Nujno!!! (mučenje malih živali) 26.2.2009 11:00:51
|
|
|
|
tancy25
|
Poskusi poklicati na te številki 051 30 44 35 Polona; 041 71 37 32 Ada Zavetišče Horjul Upam,da ti bodo lahko pomagali.
|
|
|
|
RE: Nujno!!! (mučenje malih živali) 26.2.2009 11:18:09
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
a ni tako, da bi mogla občina v takem primeru ukrepati? kaj pa veterinarska inšpekcija?
|
|
|
|
RE: Nujno!!! (mučenje malih živali) 26.2.2009 11:18:43
|
|
|
|
Arwenko
|
Na žalost je tako, da zavetišč ene more odpeljati lastniškega psa, tudi če se za njega slabo skrbi. Če pes nima osnovne oskrbe, se pravi koče, hrane in vode lahko podaš prijavo na veterinarsko inšpekcijo, ki pride pogledat in le ona lahko odredi odvzem psa uradnemu zavetišču.
|
|
|
|
RE: Nujno!!! (mučenje malih živali) 26.2.2009 11:19:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Veterinarska inšpekcija.
|
|
|
|
RE: Nujno!!! (mučenje malih živali) 26.2.2009 11:22:01
|
|
|
|
Tejči
|
Sem klicala veterinarsko inšpekcijo in so rekli, da bodo šli preverit, a to ne bo tako hitro, ker ni tako hudo mučenje.. Mislim haloooo..a pes brez vode in hrane, na verigi, sicer v hiški...a to ni mučenje??? Seveda me je gospa prosila, če lahko jaz poskrbim, da bo imel hrano in vodo...ja, lahko, a sem 15 km stran doma...ampak to jih ne zanima...če bi kdo imel kužka bi mu bila zelo hvaležna!!!
|
|
|
|
RE: Nujno!!! (mučenje malih živali) 26.2.2009 12:57:52
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tancy25 Poskusi poklicati na te številki 051 30 44 35 Polona; 041 71 37 32 Ada Zavetišče Horjul Upam,da ti bodo lahko pomagali. tuki ti pa že nebodo pomagali jaz sem enkrat hotla oddati kužika in 2 mucka, pa so rekli, da jih imajo preveč in so me napodili stran Pa še plačati moraš
|
|
|
|
RE: Nujno!!! (mučenje malih živali) 26.2.2009 13:12:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23 IZVIRNO SPOROČILO: tancy25 Poskusi poklicati na te številki 051 30 44 35 Polona; 041 71 37 32 Ada Zavetišče Horjul Upam,da ti bodo lahko pomagali. tuki ti pa že nebodo pomagali jaz sem enkrat hotla oddati kužika in 2 mucka, pa so rekli, da jih imajo preveč in so me napodili stran Pa še plačati moraš Ja verjetno je blo polno ne. Kam pa naj jih da če ni več placa? Pa ne moreš kar prnest žvali pa jih oddajat. Ona more tud od nekje denar za njih dobit da jih nahrani in vse. Pa prostor more met. Običajno od občin. Če pa nima pogodbe z občino.... Plačat pa ni treba nič. Smo že dva psa peljali k njej k smo ju najdli ob cesti v gozdu pa nismo nič plačeval. Ne vem no....dvomim da razlike dela.... Sigurno pa ne jemlje živali iz maribora. Sploh pa ne če ima žival lastnika in ji ni bila odvzeta. To se ne sme. Ne vem sicer kako imaš namen oddat žival, ki ima lastnika? Kaj bo pa lastnik rekel na to?
< Sporočilo je popravil brisačkarca -- 26.2.2009 13:14:33 >
|
|
|
|
RE: Nujno!!! (mučenje malih živali) 26.2.2009 13:15:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči Sem klicala veterinarsko inšpekcijo in so rekli, da bodo šli preverit, a to ne bo tako hitro, ker ni tako hudo mučenje.. Mislim haloooo..a pes brez vode in hrane, na verigi, sicer v hiški...a to ni mučenje??? Seveda me je gospa prosila, če lahko jaz poskrbim, da bo imel hrano in vodo...ja, lahko, a sem 15 km stran doma...ampak to jih ne zanima...če bi kdo imel kužka bi mu bila zelo hvaležna!!! Inšpekciji moraš običajno kar težit, da premaknejo riti. Psa pa ne smeš kar odpeljat
|
|
|
|
RE: Nujno!!! (mučenje malih živali) 26.2.2009 13:28:37
|
|
|
|
Lenny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči Pes je prepuščen sam sebi, ženska, ki bi morala skrbeti za njega, se raje goni okoli, moški ima prepoved približevanja domu. Klicala sem policijo, a mi niso znali točno povedati na koga se naj obrnem da kužeka odpeljejo. Gre za okolico Maribora. Danes in včeraj sem ga hodila jaz hranit, a tako ne gre v nedogled. Kuža tako nima nič od njih in si zasluži boljše lastnike. Če pa je katera zainteresirana za njega, pa naj javi. Je leto in pol star dalmatinec, cepljen,... Ampak to se mora urediti danes! Prosim za kako tel. na koga naj se obrnem..ali je to azil, ali kaj??? http://www.azilmaribor.org/kontakt_lokacija.html Mogoče na tem naslovu.
|
|
RE: Nujno!!! (mučenje malih živali) 26.2.2009 13:29:44
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči Sem klicala veterinarsko inšpekcijo in so rekli, da bodo šli preverit, a to ne bo tako hitro, ker ni tako hudo mučenje.. Mislim haloooo..a pes brez vode in hrane, na verigi, sicer v hiški...a to ni mučenje??? Seveda me je gospa prosila, če lahko jaz poskrbim, da bo imel hrano in vodo...ja, lahko, a sem 15 km stran doma...ampak to jih ne zanima...če bi kdo imel kužka bi mu bila zelo hvaležna!!! A to si na MB vet. inšpekcijo klicala?
|
|
RE: Nujno!!! (mučenje malih živali) 26.2.2009 13:32:40
|
|
|
|
puncica
|
Jaz bi v tem primeru poklicala društvo proti mučenju živali.
|
|
RE: Nujno!!! (mučenje malih živali) 26.2.2009 13:45:26
|
|
|
|
Tejči
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Tejči Sem klicala veterinarsko inšpekcijo in so rekli, da bodo šli preverit, a to ne bo tako hitro, ker ni tako hudo mučenje.. Mislim haloooo..a pes brez vode in hrane, na verigi, sicer v hiški...a to ni mučenje??? Seveda me je gospa prosila, če lahko jaz poskrbim, da bo imel hrano in vodo...ja, lahko, a sem 15 km stran doma...ampak to jih ne zanima...če bi kdo imel kužka bi mu bila zelo hvaležna!!! A to si na MB vet. inšpekcijo klicala? Ja, na MB vet. inšpekcijo sem klicala. Ne vem sicer kako imaš namen oddat žival, ki ima lastnika? Kaj bo pa lastnik rekel na to? Lastnik bi že dalj časa rad oddal kužeka, saj enostavno nimajo časa, da bi se ukvarjali z njim. Sedaj pa so nastopili še drugi problemi... Kuža morwa vstran, čimprej, tem boljše za njega....
|
|
|
|
RE: Nujno!!! (mučenje malih živali) 26.2.2009 13:54:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Tejči Sem klicala veterinarsko inšpekcijo in so rekli, da bodo šli preverit, a to ne bo tako hitro, ker ni tako hudo mučenje.. Mislim haloooo..a pes brez vode in hrane, na verigi, sicer v hiški...a to ni mučenje??? Seveda me je gospa prosila, če lahko jaz poskrbim, da bo imel hrano in vodo...ja, lahko, a sem 15 km stran doma...ampak to jih ne zanima...če bi kdo imel kužka bi mu bila zelo hvaležna!!! A to si na MB vet. inšpekcijo klicala? Ja, na MB vet. inšpekcijo sem klicala. Ne vem sicer kako imaš namen oddat žival, ki ima lastnika? Kaj bo pa lastnik rekel na to? Lastnik bi že dalj časa rad oddal kužeka, saj enostavno nimajo časa, da bi se ukvarjali z njim. Sedaj pa so nastopili še drugi problemi... Kuža morwa vstran, čimprej, tem boljše za njega.... Aha....pol se strinja z oddajo? Daj pol kkšn oglas, čim več oglasov da oddajate kužka..... Upam da vam rata
|
|
|
|
RE: Nujno!!! (mučenje malih živali) 26.2.2009 13:58:51
|
|
|
|
Amoss
|
V tem primeru Azil ne bo naredil nič in tudi mb azil psa nebo sprejel, vet. inšpekcija pa ravno tako ne naredi nič, tako da bo pes prepuščen sam sebi in milosti dobrih ljudi.Govorim iz izkušenj saj sem pred kratkim imela podoben primer. Žal tako je
|
|
RE: Nujno!!! (mučenje malih živali) 26.2.2009 14:10:28
|
|
|
|
Klaudia
|
Mi smo že 2x dobili obisk inšpekcije zaradi spora s sosedo. Pes ima 15m2 velik pesjak obdan z drevesi tako da je senca, ima ogromno kočo in pod kočo je tudi prostora ogromno za ležat. Vsak dan svežo vodo in hrano... In zaradi takih primerov inšpekcija ne more ukrepati takrat ko bi res lahko. Žalostno ... če bi bilo zakonsko da ne smeš bit anonimen, ko oddaš prijavo, bi bilo tega veliko manj.
|
|
RE: Nujno!!! (mučenje malih živali) 26.2.2009 14:12:15
|
|
|
|
Mišni
|
Če se gospa, ki se goni naokoli, strinja, potem res daj čimveč oglasov na radie, v časopise ....
|
|
RE: Nujno!!! (mučenje malih živali) 26.2.2009 14:14:57
|
|
|
|
Amoss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Če se gospa, ki se goni naokoli, strinja, potem res daj čimveč oglasov na radie, v časopise .... Mislim da ti je to edina možnost
|
|
RE: Nujno!!! (mučenje malih živali) 26.2.2009 14:23:01
|
|
|
|
marjetica23
|
najboljš da daš oglase v nedelski dnevnik (sicer je malo za plačati,vendar se splača moja soseda je tam oddala 8 muckov ), pa v salamonov oglasnik(zaston)......
|
|
|
|
RE: Nujno!!! (mučenje malih živali) 26.2.2009 14:40:53
|
|
|
|
Volga
|
Kaj pa ti, ga ne moreš vzeti k sebi? Vsaj začasno, da se najde nov lastnik?
|
|
|
|
RE: Nujno!!! (mučenje malih živali) 26.2.2009 15:14:54
|
|
|
|
andreja32
|
Pokliči društvo za zaščito živali Maribor tel. 02 480 16 60
|
|
|
|
RE: Nujno!!! (mučenje malih živali) 26.2.2009 20:30:47
|
|
|
|
Tejči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Kaj pa ti, ga ne moreš vzeti k sebi? Vsaj začasno, da se najde nov lastnik? Žal ne, ker smo v stanovanju, je prevelik..če bi bil kak mali, ki je navajen biti notri, bi ga takoj vzela..tako pa..iščem novega lastnika.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?