Anonimen -> RE: Nujno!!! (mučenje malih živali) (26.2.2009 13:54:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Tejči Sem klicala veterinarsko inšpekcijo in so rekli, da bodo šli preverit, a to ne bo tako hitro, ker ni tako hudo mučenje.. Mislim haloooo..a pes brez vode in hrane, na verigi, sicer v hiški...a to ni mučenje??? Seveda me je gospa prosila, če lahko jaz poskrbim, da bo imel hrano in vodo...ja, lahko, a sem 15 km stran doma...ampak to jih ne zanima...če bi kdo imel kužka bi mu bila zelo hvaležna!!! A to si na MB vet. inšpekcijo klicala? Ja, na MB vet. inšpekcijo sem klicala. Ne vem sicer kako imaš namen oddat žival, ki ima lastnika? Kaj bo pa lastnik rekel na to? Lastnik bi že dalj časa rad oddal kužeka, saj enostavno nimajo časa, da bi se ukvarjali z njim. Sedaj pa so nastopili še drugi problemi... Kuža morwa vstran, čimprej, tem boljše za njega.... Aha....pol se strinja z oddajo? Daj pol kkšn oglas, čim več oglasov da oddajate kužka..... Upam da vam rata[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|