|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Počutje med 24 in 28t
25.2.2009 19:57:25   
Anonimen
Punce živjo,

sem drugič noseča 26 3/7 tednov in me čisto skozi nekaj matra, enkrat mi otdeva trebuh, potem me malo dol tišči, boleče sramne kosti (glede tega me je g pregledal in je rekel da je zaenkrat vse ok), potem me špika, potem me malo boli spodaj. mam pa ful živega dojenčka v trebuščku ful brca. utrujena sem nekako srednje, se trudim da sem veliko na svežem zraku, počasni sprehodi.

samo to me pa res moti, me je pol skoz nekaj strah ali je vse ok, čeprav je največrat to del nosečnosti v teh tednih.

zanima me kako se ve kaj počutite v teh tednih špikanje in to, koliko ste kaj aktivne, koliko na dan počivate, koliko imate kaj apetita...

hvala nosečke za vaše odgovore

srečkauser posted image  
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Počutje med 24 in 28t
25.2.2009 20:02:08   
Blueeyes
jaz korakam proti 31t... mam tud zelo živo dojenčico, ki neprestano nekaj brca oz se muva... le redko kdaj je pri miru... moje počutje je drugač ok... nimam nekih problemov.. edino križ me matra vsake tok cajta... trebuh normalno da otrdeva če pa user posted image  izvaja akrobacije... mi zelo pašejo sprehodi, tko da sem po kakšno urco na dan na sprehodu na svežem zraku... noge so ok, mi nič ne zatekajo... mehur - mala skače po njemu, tko da sem kr dostikrat čez dan na wc-ju...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2009 8:30:48   
lananai
Jst sem v 29. tednu. Počutje super, apetit imam. Delam še vedno (za računalnikom) in razen ene bunke na trebuhu, se počutim popolnoma normalno. Fizična aktivnost je bolj minimalna, ma to je bila že pred nosečnostjo. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2009 9:11:39   
Anonimen
jaz sem danes točno 28 tedniv pa ti povem da  se od 23t-  dalje počutim en k........ kar naprej me boli v spodnjem delu trebuha... ma kaj bi naštevala, pač moram ležat, ker se mi je tud ovojnica mal odluščila sam zdaj je že boljeuser posted image user posted image
čim več počivaj pa bo boš videlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2009 9:17:02   
misamuk
Ojla, no jaz sem v 25t in delim tvoje tegobeuser posted image  Se včasih vprašam, kdaj se bom začela počutit kot cvetoča nosečnica. Trebuh tišči dol, otrdeva kar precej(2 Magensola dnevno sta kar redna praksa), pridobljene kile zaradi pomanjkanja kondicije težko prenašam, non-stop zadihana (pa sem drugače med ta suhimi, da ne bo pomote).... Ja in zelooo aktivna mlada damica v trebuhu. Ne vem, al so to tudi leta ali kaj, ampak mam občutek da non stop nekaj jamram (dobro, da imam potrpežljivega možauser posted image ), grem po mojem že vsem na jetra. Zdej sem se odločila, da se bom probala čimveč sprehajat, da vidim če bo kaj bolje.
No, sem ti hotla samo povedat, da nisi samauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2009 9:47:56   
pokec3609
ha ha.....jst tudi čakam kdaj se bom začela počutit bolje, pa se mi zdi da je vsak dan slabše.
konstantno me že nekaj tednov boli sramna kost in vse kosti tam dol, tolk da zvečer že komaj hodim, plus tega mi mi zateguje eno mišico v vratu( jogi že zamenjala), tak da me posledično zaradi tega boli glava, potem me na levi strani nekaj boli med rebri ( G je rekla da verjetno mal nagaja hrbtenica zaradi drugačne drže ipd) itak se trudim da čim več hodim, samo to je začaran krog....če skoz hodim me sicer ne boli hrbtenica in glava, ampak me pa tolk bolijo kosti tam spodaj da se skor zjokam.
če počivam me boli pa glava.
da otrdevanje trebuha sploh ne omenjam, non stop....spet seveda če počivam ne......ampak počivat ne smem preveč ker me potem boli.....
spim en dan v redu, potem pa par dni skoraj nič, oz. se zbujam vsako uro, imam že take podočnjake kot bi bla stara mama.
ne vem no, noseča sem 27 tednov, pa imam občutek da bom ravnokar počla, se nekam zakotalila, v glavnem nič kaj prijetno.
v glavnem komaj čakam da bo prišel čas da naša bebica pride na svet.
se tolažim, da bo potem bolje........

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2009 10:21:54   
bamoocham
Misamuk, pa kje se ti potepaš? Dolgo te ni blo na spregleduser posted image

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2009 12:53:13   
zmajama
Da še jaz malo pojamram, sem v 30. tednu in do dva dni nazaj je blo vse čisto ok, kot da ne bi bila nosečauser posted image . Zdaj pa so me začele sramne kosti bolet al pač neki tam spodaj in sem zaradi tega nenormalno tečna. Te pa še me moj raz... ko me sprašuje kaj se tak držim, pol je pa še huje. Razpoloženje v glavnem je na viškuuser posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2009 13:06:12   
detelja
no pa da še jaz malo pojamramuser posted image ...sem v 33t 6 d...počutje je super...sicer spet se pojavlja utrujenost...sicer pa ni čudno, če smo ponoči kar budni, ker moramo kar naprej na wc, pol se zbudi naš user posted image  pa izvaja svojo zabavo...drugače pa je dan, ko mi skoraj nič ne otrdeva trebuh, potem pride dan, da se skoraj več ne upam premaknit, ker je skoz trd-trebuhuser posted image , potem me nekaj zbada v nožnici, potem mam čudne bolečine v križu, potem me bolita jajčnika...potem je spet vse ok...za nekaj dni spet nekaj boli...rebra imam verjetno že itak vsa polomljena, ker naš user posted image  kar naprej brca ali neki riva v njihuser posted image ...sicer pa še malo pa bo naš nagajivček prikukal na svetuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2009 17:07:44   
anny1
Zdravo,
no da še jaz malo pojamramuser posted image  sem v 26t5d in se mi pojavljajo krči,pa bolečine, otrdel trebuh, minimalne brce otroka itd, ste že vse napisale in ja da vam povem- če se kateri sprožajo krči-nasvet G.-naj jih ignorira saj bodo potem "obupali nad vami"user posted image  to so meni svetovali, češ da je vse to normalno, tako da ne...
punce uživajte v user posted image  in čakajte v user posted image  pa bo
hahahahuser posted image  malo G humora
skratka jaz vas lepo pozdravljam in upam da boste vse lepo prenesle z čim manj problemi.
lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.2.2009 18:51:19   
Shirley
Oj bejbe!
Kot vidm nas je veliko tečk nosečk user posted image Tud jest sm v 27. tednu. Do 25. tedna nobenih težav, sploh vedla nism da sm noseča - služba, selitev, stalno nekje v movingu...evo zdj sm se pa mogla mal umirit, ker mi je trebuh začel močno otrdevat (sem dobila Spasmex in Magnesol 2-3x dnevno). Tko da zdj ko počivam je veliko boljše...sm se pa full ustrašla!!! Me pa tud stalno neki špika, bebica en dan full brca, drug dan spet manj, bolijo me sramne kosti, pa kolki, pa ponoči se stalno levo in desno premetavam....ko pa se bebica premakne pa itak pozabmo na vse "tegobe"....

Uživejte ...user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.2.2009 20:57:56   
marjetica8
Ojla punce,

se pridruzujem jamranju:)! Sem v 31. tednu in komaj cakam da pride nas user posted image  na svet in bo tega konc! Do 28. tedna sem se pocutla dokaj v redu. Pol sem dobila virozo in za njo se gripo. In pol se je zacela piramida pocasi podirat. Ker sem skoz lezala, me je zacel bolet kriz, pol sem tolk kaslala, da me je vsklenilo visje v hrbtu in par dni niti dihat nisem mogla. Pol sem se prisilila, da sem sla vsak dan malo hodit in so zacele bolet medenicne kosti...se pocutim ku 80 let stara nonauser posted image  In se sprasujem kaj me se caka do konca user posted image ...po drugi strani pa komaj cakam da spoznam naso malo user posted image !

(odgovor članu Shirley)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?