pokec3609 -> RE: Počutje med 24 in 28t (26.2.2009 9:47:56)
|
ha ha.....jst tudi čakam kdaj se bom začela počutit bolje, pa se mi zdi da je vsak dan slabše. konstantno me že nekaj tednov boli sramna kost in vse kosti tam dol, tolk da zvečer že komaj hodim, plus tega mi mi zateguje eno mišico v vratu( jogi že zamenjala), tak da me posledično zaradi tega boli glava, potem me na levi strani nekaj boli med rebri ( G je rekla da verjetno mal nagaja hrbtenica zaradi drugačne drže ipd) itak se trudim da čim več hodim, samo to je začaran krog....če skoz hodim me sicer ne boli hrbtenica in glava, ampak me pa tolk bolijo kosti tam spodaj da se skor zjokam. če počivam me boli pa glava. da otrdevanje trebuha sploh ne omenjam, non stop....spet seveda če počivam ne......ampak počivat ne smem preveč ker me potem boli..... spim en dan v redu, potem pa par dni skoraj nič, oz. se zbujam vsako uro, imam že take podočnjake kot bi bla stara mama. ne vem no, noseča sem 27 tednov, pa imam občutek da bom ravnokar počla, se nekam zakotalila, v glavnem nič kaj prijetno. v glavnem komaj čakam da bo prišel čas da naša bebica pride na svet. se tolažim, da bo potem bolje........
|
|
|
|