|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Od ginekologa-julije
26.4.2005 20:54:23   
CIPRESA
Da se vam oglasim, popoldne danes sem imela pregled in sem zeloooo veseelaa. Vse je vredu. Moj MV je zaprt in se je spet podaljšal???Si morte mislit?? Zdaj nevem ali je moja ginekologinja kaj zafrknila na prejšnjem pregledu, ali pa ...nevem. Meri namreč spet 4,2cm, pa smo bili že na 3,2 prejšnji mesec. No je rekla da je to živo tkivo in da sem bila pridna pri počivanju. Drugače pa je vse o.k., le da je rekla da je naša pikica ali en teden mlajša, ali pa je bolj majčkena po mamici in je PDP tak kot je. Ker mi ga niso spremenili na nuhalni pravi moja ginekologinja da je možno da je samo manjša, ker gleda na obseg glavice in mi zato ni posebno spreminjala datum poroda, tako da še vedno ostajam med julijkam. Bomo videli na koncu.

Je pa še ena stvar ki mi jo je sedaj naredila, ko sem zlezla na tisti stol, ki ima dve nogi... saj veste no tisti ki spominja na porodnišnico(vsaj tu v kamniku imamo dva tega in še enega za UZ), no takrat mi je šla z eno stvarjo notri, nevem točno kaj je bilo samo je ful bolelo, menda je probala koliko je prožna moja maternica. Bila je ful prožna, samo zabolelo je pa kar zelo. No nevem ali je to tudi kateri že naredila ???

Sem ful vesela, KG so +10KG in je rekla da je to kar vredu, čeprav sem jaz kar malo zaskrbljena, pa kaj morem če pa kar rastejo in rastejo, pa še jem ne veliko.

Zdaj grem pa spat ker sem ful zaspana:zaspan:

LP CIPRESA:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Od ginekologa-julije
26.4.2005 21:08:15   
Dari
:bravo: Cipresa :) Potem boš pa zdaj lahko prišla na :kava: če se bomo julijke kdaj uspele zmenit ;)

Sem vas kar malo pogrešala, pa čeprv vas nisem brala samo dva dni - se je v šoli internet nekaj sesul.:(

Ta teden se kao malo pazim, da ne bi preveč papcala, pa ne vem če mi najbolje uspeva. Ah, k vragu kilogrami.
Me pa zdele že ene dva dni bolijo ritnice. Taka prov malo zoprna bolečina - sicer nč hudga, a vseeno je lepše, če ne bi bolelo.
Imam pa pregled drug teden v četrtek in upam, da bo tud pri meni še naprej vse OK.

Nočka :metulj:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Od ginekologa-julije
26.4.2005 21:18:41   
CIPRESA
Veš Dari še vedno je rekla da moram počivat in ne preveč migat, lahko pa sedim in grem 1X na dan na en sprehod. To je meni tako kot bi brala recept za torto, je tudi za prejšnjič rekla da moram počivati, pa nisem 100% izpolnjevala njenih navodil. Počutim se super in v mejah normale delam vse kar mi paše.

Za kavo je pa tako da je težje pri meni z prevozom in vsem drugim. Po teh praznikih bom začela pazit svojega nečaka, ker gre njegova mamica že v službo, to bo popoldne za tam okoli 4 ure, dopoldne pa nimam nikoli prevoza pa še doma moram bit zaradi zavoda, ker sem na bolniški in me lahko gdo nenapovedano obišče, saj vem GROZA, ampak bom že, mogoče pa le najdem čas kdaj???

CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Od ginekologa-julije
26.4.2005 22:53:28   
natalina
ku ku mal sem uletela, cipresa a ti hodiš mogoče k dr.Jemčevi v Kamnik?

jz namreč tudi k njej hodim oz. ona skrbi za moji dve pikici.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Od ginekologa-julije
27.4.2005 6:57:50   
CIPRESA
Ja natalina k dr Jemčevi hodim, pa je bila včeraj kar dobre volje...saj veš ker je danes frej domnevam. Če pa naletiš na njeno slabo voljo pol si pa pečen.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?