CIPRESA -> Od ginekologa-julije (26.4.2005 20:54:23)
|
Da se vam oglasim, popoldne danes sem imela pregled in sem zeloooo veseelaa. Vse je vredu. Moj MV je zaprt in se je spet podaljšal???Si morte mislit?? Zdaj nevem ali je moja ginekologinja kaj zafrknila na prejšnjem pregledu, ali pa ...nevem. Meri namreč spet 4,2cm, pa smo bili že na 3,2 prejšnji mesec. No je rekla da je to živo tkivo in da sem bila pridna pri počivanju. Drugače pa je vse o.k., le da je rekla da je naša pikica ali en teden mlajša, ali pa je bolj majčkena po mamici in je PDP tak kot je. Ker mi ga niso spremenili na nuhalni pravi moja ginekologinja da je možno da je samo manjša, ker gleda na obseg glavice in mi zato ni posebno spreminjala datum poroda, tako da še vedno ostajam med julijkam. Bomo videli na koncu. Je pa še ena stvar ki mi jo je sedaj naredila, ko sem zlezla na tisti stol, ki ima dve nogi... saj veste no tisti ki spominja na porodnišnico(vsaj tu v kamniku imamo dva tega in še enega za UZ), no takrat mi je šla z eno stvarjo notri, nevem točno kaj je bilo samo je ful bolelo, menda je probala koliko je prožna moja maternica. Bila je ful prožna, samo zabolelo je pa kar zelo. No nevem ali je to tudi kateri že naredila ??? Sem ful vesela, KG so +10KG in je rekla da je to kar vredu, čeprav sem jaz kar malo zaskrbljena, pa kaj morem če pa kar rastejo in rastejo, pa še jem ne veliko. Zdaj grem pa spat ker sem ful zaspana:zaspan: LP CIPRESA:nosecka:
|
|
|
|