|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trgovine za nosečnice
26.4.2005 13:35:30   
Sugy
OK, nočem tle nobene reklame oz. antireklame delat, ampak me resno zanima, kje kupujete nosečniška oblačila. Bila sem namreč v Kepici in La vie v Baby centru in sem bla ful razočarana. Zelo malo izbire, vse je že ful poletno.. Kaj naj pa zdaj oblečem, ko glih tolk da še spravim dvoje stare hlače nase :zmeden:

Torej, kje so tiste luškane nosečniške cune? :zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   trgovine za nosečnice
26.4.2005 13:45:33   
petja
Jaz sem bila tudi zadnjič v La vie in po pravici povedano raje umrem, kot da njihove stvari nase dam.

1.) ful so dragi
2.) obleke so men grde

Sugy, moj plan za zdaj je, da si kupim dvoje prevelike hlače in to nosim (po porodu mi bodo še prav, potem jih bom dala pa zožati) in nekaj malo večjih mikic. Kupovala bom pa v Zari in v H&M, kjer je najceneje.

LP, petja

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   trgovine za nosečnice
26.4.2005 13:47:50   
Sugy
petja, hvala enako. Tudi men se zdijo vse obleke blazno vrečaste in kr neki. Pa tolk mal stvari je! Jest sm vedno mislila, da je to ena velika trgovina, zdej pa ugotovim, da je to enk kot v Baby centru!

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   trgovine za nosečnice
26.4.2005 13:51:00   
Čiračara
A se v Zari dobi tud kaj za večje trebuščke? Mogoče ve katera?

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   trgovine za nosečnice
26.4.2005 13:51:07   
Jančika_
Popek v LJ pri Magistratu, pa H&M (ne vem, če je v LJ nosečniški oddelek, v MB je). Prav gotovo najlepše in naugodnejše stvari!

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   trgovine za nosečnice
26.4.2005 13:53:06   
Dadi
Ne v Lj. nimajo nosečniškega oddelka.:(( Je pa še ena varjanta: nakup preko neckermana, Quelle itd.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   trgovine za nosečnice
26.4.2005 13:56:14   
Sugy
ampak so prou smotani, da nimajo nosečniškega oddelka (H&M). Zakaj je pa v MB lahko? :zmeden:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   trgovine za nosečnice
26.4.2005 13:56:23   
Anonimen
V Emporiumu imajo tudi nekaj nosečniških oblačil.

(odgovor članu Sugy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   trgovine za nosečnice
26.4.2005 14:07:22   
tejč
C und A, Celovec

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   trgovine za nosečnice
26.4.2005 14:26:22   
KMALU
Ne vem kako je v Ljubljani z Benettonom, ampak v Italiji imajo veliko lepih stvari za nosecnice.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   trgovine za nosečnice
26.4.2005 16:15:02   
pravljica
po moje se ti splača pripeljat v MB...v MA-MI boš sigurno našla kaj lepega zase, ker imajo oblačila res za vse stile oblačenja, kvalitetna in ne predraga (dobre jeans npr. okoli 13.000, v h&m so pa 11.000 ampak ni primerjave)...ne bi ti bilo žal, če ne druga, imaš pa v bližini tudi mamito, h&m, malo dalje tudi la-vie

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   trgovine za nosečnice
26.4.2005 16:20:43   
tea01
Ojla. Jaz sem kupila dvoje nosečniške hlače C&A, in sem za ene dala 27€.

Oblekce, krila, majčke in ostale stvari sem šla tudi gledat v La Vie in v Popek, pa moram reči, (pa brez zamere), da tako neokusnih stvari še v življenju nisem probala. Seveda nisem nič kupila.

Sem pa po naključju zavila v Morgana in kupila dve krili z elastiko in ful lepe raztegljive tope, ki jih bom lahk uporabljala še po koncu nosečnosti.

Sem se odločila, da rajši kupim malo bolj raztegljive stvari, kakor stvari, ki me naredijo še bolj debelo in neprivlačno.

Saj hočemo biti lepe nosečnice, a ne????

Upam, da sem vam malo pomagala.

Pozdravček vsem,

Tea01

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   trgovine za nosečnice
26.4.2005 16:41:00   
MojcaG
ojla!

priporočam trgovino popek, tam dobila dvojne kavbojke, lepe, moderne in zelooo udoben material. in pa hlače iz clarka, v btc - ju, špotne, na žepe, več barv, samo 4990.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   trgovine za nosečnice
26.4.2005 16:41:49   
KMALU
Prenatal je se dober, to sem prej pozabila. Ampak vseeno je Benetton se najboljsi.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   trgovine za nosečnice
26.4.2005 19:38:10   
teja21
punce kje v benetonu kopujete cunje??
in kje je popek v lj???
čisto nič se mi ne sanja kje se to nahaja

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   trgovine za nosečnice
26.4.2005 19:55:01   
KMALU
Benetton v Italiji.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   trgovine za nosečnice
26.4.2005 19:58:01   
teja21
kmalu, kje v italiji?? trbiž, trst???

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   trgovine za nosečnice
26.4.2005 20:21:34   
KMALU
Za tam ne vem, vem da je v Bolonji, Milanu, Rimu.... pa v Spaniji so vsepovsod.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   trgovine za nosečnice
27.4.2005 8:22:22   
monči
priporočam C&A v Avstriji, ful imajo lepe stvari, pa še dost bolj ugodno kot La vie in ostale nosečniške trgovine pri nas.
lp

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   trgovine za nosečnice
27.4.2005 15:10:33   
Zala01
Ojla
jaz sem glih predvčerajšnjim bila v celovcu v c&a,pa v h&m,pa sem dobila ene hlače pa eno majčko,drgač pa kupujem vse v popku zraven magistrata v stari ljubljani.So ful prijazni in če so ti hlače predolge,ti jih še zastonj skrajšajo.Pejte pogledat.LP janja:nosecka:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   trgovine za nosečnice
27.4.2005 15:53:08   
bilba
no, men je popek za:((,sem si pa v prenatalu v benetkah kupla ene par jako lepih zadev,ki bojo uporabne tud po porodu. zlo šik,meteriali lepi, prav tako barve,tud v benettonu majo lepe zadeve,celo v Lj.
se mi pa zdi kar žalostno, k nosečnice v ostalih štacunah smatrajo k eno podvrsto, saj se prou potrudijo da delajo z najcenejšimi materiali in se niti malo ne potrudijo pri krojih.
ja, v Morganu sem pa tud jest opazla ene par lušnih topov, k so pod joškicami nabrani in jih mirno oblečemo tud nosečke.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   trgovine za nosečnice
27.4.2005 16:54:52   
KMALU
Jaz bom vedno gledalal na to, da ne bom kot vreca-zelim kazat svoj trebuh in ga povdarit, NE SKRIT.
Tako da vrecaste hlace in majice za babice odpadejo. Ponavadi mi stvari v izlozbah trgovin za nosecnice niso niti malo vsec, saj so kot za stare babe.:(
Kupovala bom normalne obleke, le nekoliko vecje in poskusala ohraniti svoj stil....
:)Petkam se pa tudi ne mislim odpovedat.:)-

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.