trgovine za nosečnice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Sugy -> trgovine za nosečnice (26.4.2005 13:35:30)

OK, nočem tle nobene reklame oz. antireklame delat, ampak me resno zanima, kje kupujete nosečniška oblačila. Bila sem namreč v Kepici in La vie v Baby centru in sem bla ful razočarana. Zelo malo izbire, vse je že ful poletno.. Kaj naj pa zdaj oblečem, ko glih tolk da še spravim dvoje stare hlače nase :zmeden:

Torej, kje so tiste luškane nosečniške cune? :zmeden:

petja -> trgovine za nosečnice (26.4.2005 13:45:33)

Jaz sem bila tudi zadnjič v La vie in po pravici povedano raje umrem, kot da njihove stvari nase dam.

1.) ful so dragi
2.) obleke so men grde

Sugy, moj plan za zdaj je, da si kupim dvoje prevelike hlače in to nosim (po porodu mi bodo še prav, potem jih bom dala pa zožati) in nekaj malo večjih mikic. Kupovala bom pa v Zari in v H&M, kjer je najceneje.

LP, petja

Sugy -> trgovine za nosečnice (26.4.2005 13:47:50)

petja, hvala enako. Tudi men se zdijo vse obleke blazno vrečaste in kr neki. Pa tolk mal stvari je! Jest sm vedno mislila, da je to ena velika trgovina, zdej pa ugotovim, da je to enk kot v Baby centru!

Čiračara -> trgovine za nosečnice (26.4.2005 13:51:00)

A se v Zari dobi tud kaj za večje trebuščke? Mogoče ve katera?

Jančika_ -> trgovine za nosečnice (26.4.2005 13:51:07)

Popek v LJ pri Magistratu, pa H&M (ne vem, če je v LJ nosečniški oddelek, v MB je). Prav gotovo najlepše in naugodnejše stvari!

Dadi -> trgovine za nosečnice (26.4.2005 13:53:06)

Ne v Lj. nimajo nosečniškega oddelka.:(( Je pa še ena varjanta: nakup preko neckermana, Quelle itd.

Sugy -> trgovine za nosečnice (26.4.2005 13:56:14)

ampak so prou smotani, da nimajo nosečniškega oddelka (H&M). Zakaj je pa v MB lahko? :zmeden:

Anonimen -> trgovine za nosečnice (26.4.2005 13:56:23)

V Emporiumu imajo tudi nekaj nosečniških oblačil.

tejč -> trgovine za nosečnice (26.4.2005 14:07:22)

C und A, Celovec

KMALU -> trgovine za nosečnice (26.4.2005 14:26:22)

Ne vem kako je v Ljubljani z Benettonom, ampak v Italiji imajo veliko lepih stvari za nosecnice.

pravljica -> trgovine za nosečnice (26.4.2005 16:15:02)

po moje se ti splača pripeljat v MB...v MA-MI boš sigurno našla kaj lepega zase, ker imajo oblačila res za vse stile oblačenja, kvalitetna in ne predraga (dobre jeans npr. okoli 13.000, v h&m so pa 11.000 ampak ni primerjave)...ne bi ti bilo žal, če ne druga, imaš pa v bližini tudi mamito, h&m, malo dalje tudi la-vie

tea01 -> trgovine za nosečnice (26.4.2005 16:20:43)

Ojla. Jaz sem kupila dvoje nosečniške hlače C&A, in sem za ene dala 27€.

Oblekce, krila, majčke in ostale stvari sem šla tudi gledat v La Vie in v Popek, pa moram reči, (pa brez zamere), da tako neokusnih stvari še v življenju nisem probala. Seveda nisem nič kupila.

Sem pa po naključju zavila v Morgana in kupila dve krili z elastiko in ful lepe raztegljive tope, ki jih bom lahk uporabljala še po koncu nosečnosti.

Sem se odločila, da rajši kupim malo bolj raztegljive stvari, kakor stvari, ki me naredijo še bolj debelo in neprivlačno.

Saj hočemo biti lepe nosečnice, a ne????

Upam, da sem vam malo pomagala.

Pozdravček vsem,

Tea01

MojcaG -> trgovine za nosečnice (26.4.2005 16:41:00)

ojla!

priporočam trgovino popek, tam dobila dvojne kavbojke, lepe, moderne in zelooo udoben material. in pa hlače iz clarka, v btc - ju, špotne, na žepe, več barv, samo 4990.

KMALU -> trgovine za nosečnice (26.4.2005 16:41:49)

Prenatal je se dober, to sem prej pozabila. Ampak vseeno je Benetton se najboljsi.

teja21 -> trgovine za nosečnice (26.4.2005 19:38:10)

punce kje v benetonu kopujete cunje??
in kje je popek v lj???
čisto nič se mi ne sanja kje se to nahaja

KMALU -> trgovine za nosečnice (26.4.2005 19:55:01)

Benetton v Italiji.

teja21 -> trgovine za nosečnice (26.4.2005 19:58:01)

kmalu, kje v italiji?? trbiž, trst???

KMALU -> trgovine za nosečnice (26.4.2005 20:21:34)

Za tam ne vem, vem da je v Bolonji, Milanu, Rimu.... pa v Spaniji so vsepovsod.

monči -> trgovine za nosečnice (27.4.2005 8:22:22)

priporočam C&A v Avstriji, ful imajo lepe stvari, pa še dost bolj ugodno kot La vie in ostale nosečniške trgovine pri nas.
lp

Zala01 -> trgovine za nosečnice (27.4.2005 15:10:33)

Ojla
jaz sem glih predvčerajšnjim bila v celovcu v c&a,pa v h&m,pa sem dobila ene hlače pa eno majčko,drgač pa kupujem vse v popku zraven magistrata v stari ljubljani.So ful prijazni in če so ti hlače predolge,ti jih še zastonj skrajšajo.Pejte pogledat.LP janja:nosecka:

bilba -> trgovine za nosečnice (27.4.2005 15:53:08)

no, men je popek za:((,sem si pa v prenatalu v benetkah kupla ene par jako lepih zadev,ki bojo uporabne tud po porodu. zlo šik,meteriali lepi, prav tako barve,tud v benettonu majo lepe zadeve,celo v Lj.
se mi pa zdi kar žalostno, k nosečnice v ostalih štacunah smatrajo k eno podvrsto, saj se prou potrudijo da delajo z najcenejšimi materiali in se niti malo ne potrudijo pri krojih.
ja, v Morganu sem pa tud jest opazla ene par lušnih topov, k so pod joškicami nabrani in jih mirno oblečemo tud nosečke.

KMALU -> trgovine za nosečnice (27.4.2005 16:54:52)

Jaz bom vedno gledalal na to, da ne bom kot vreca-zelim kazat svoj trebuh in ga povdarit, NE SKRIT.
Tako da vrecaste hlace in majice za babice odpadejo. Ponavadi mi stvari v izlozbah trgovin za nosecnice niso niti malo vsec, saj so kot za stare babe.:(
Kupovala bom normalne obleke, le nekoliko vecje in poskusala ohraniti svoj stil....
:)Petkam se pa tudi ne mislim odpovedat.:)-

Stran: [1]