|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje se vam zdi lepše v Mozirju ali v Volčjem ...
26.4.2005 10:39:30   
Sulfinija
Pozdravljene!!!!

Zanima me eno kje se vam zdi lpše na raztavi cvetja v Mozirju ali v Volčjem potoku?Z mojim lubijem imava namen iti v nedeljo vendar se še nisva odločila kam bv eno od teh mest,sem pa včeraj videl,d so v Mozirju nardili novi stolp in me vleče kar tja?Kaj svetuje ve?Kje je več cvetja?

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
26.4.2005 10:44:35   
raja
Meni je bolj všeč Volčji potok, mogoče sem pristranska ker sem doma iz tistega konca.

Drugače pa so povsod lepe :rozica::rozica::rozica:.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2005 10:46:09   
tinkamiška
Jst sem bila samo v Mozirju in to v soboto. Je blo fajn in lepo samo tulipani pa niso še vsi cveteli:zmeden: Veliko je bilo narcis in hijacint, pa stolp je kr velik:)- Mi je blo pa všeč, ker so tam ene tete prodajale doma pečene pite in potice in štrudle... njami, njami:)-

Naj še katera napiše kako je v Volčjem potoku;)

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
26.4.2005 14:13:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4
26.4.2005 14:44:35   
Pikipoki
Jaz sem bila v soboto v Volčjem Potoku pa tudi niso bili še vsi tulipani razcveteni. Po moje se bo bolj splačalo iti v tem tednu.
Na splošno mi je tu bolj všeč kot v Mozirju. Sem povsem nepristranska, ker imama enako daleč do obeh. Mozirje me je razočaralo tri, štiri leta nazaj. Rože so bile že čisto uvele (bilo je točno 1. maja) imeli so neke papige v eni hiški in so prosili za prispevke, vse mi je delovalo umazano ... Zdaj me nekako ne mika še enkrat. V VP pa sem bila zadovojna ...

Vsekakor vam želim veliko užitka ob gledanju :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:, pa kamorkoli že boste šle.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 5
26.4.2005 15:17:30   
Nannn
Ja Mojca kot vecina ti tudi jaz priporocam Volcji Potok...stanujem v Kamniku in grem raje v Potok kot pa v Mozirje...mislim da Mozirje vseeno ni tako lepo...Bo pa pomoje velika guzva v nedeljo tako da ce imas moznost raje ta dan preskoci in pojdi drug...

Lepo se imejta..Aja od kje iz Prekmurja pa si drugace?

Nannn

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?