Kje se vam zdi lepše v Mozirju ali v Volčjem potoku na rztavi cvetja???? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Sulfinija -> Kje se vam zdi lepše v Mozirju ali v Volčjem potoku na rztavi cvetja???? (26.4.2005 10:39:30)

Pozdravljene!!!!

Zanima me eno kje se vam zdi lpše na raztavi cvetja v Mozirju ali v Volčjem potoku?Z mojim lubijem imava namen iti v nedeljo vendar se še nisva odločila kam bv eno od teh mest,sem pa včeraj videl,d so v Mozirju nardili novi stolp in me vleče kar tja?Kaj svetuje ve?Kje je več cvetja?

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

raja -> Kje se vam zdi lepše v Mozirju ali v Volčjem potoku na rztavi cvetja???? (26.4.2005 10:44:35)

Meni je bolj všeč Volčji potok, mogoče sem pristranska ker sem doma iz tistega konca.

Drugače pa so povsod lepe :rozica::rozica::rozica:.

tinkamiška -> Kje se vam zdi lepše v Mozirju ali v Volčjem potoku na rztavi cvetja???? (26.4.2005 10:46:09)

Jst sem bila samo v Mozirju in to v soboto. Je blo fajn in lepo samo tulipani pa niso še vsi cveteli:zmeden: Veliko je bilo narcis in hijacint, pa stolp je kr velik:)- Mi je blo pa všeč, ker so tam ene tete prodajale doma pečene pite in potice in štrudle... njami, njami:)-

Naj še katera napiše kako je v Volčjem potoku;)

Tinka

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.4.2005 14:13:53)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Pikipoki -> Kje se vam zdi lepše v Mozirju ali v Volčjem potoku na rztavi cvetja???? (26.4.2005 14:44:35)

Jaz sem bila v soboto v Volčjem Potoku pa tudi niso bili še vsi tulipani razcveteni. Po moje se bo bolj splačalo iti v tem tednu.
Na splošno mi je tu bolj všeč kot v Mozirju. Sem povsem nepristranska, ker imama enako daleč do obeh. Mozirje me je razočaralo tri, štiri leta nazaj. Rože so bile že čisto uvele (bilo je točno 1. maja) imeli so neke papige v eni hiški in so prosili za prispevke, vse mi je delovalo umazano ... Zdaj me nekako ne mika še enkrat. V VP pa sem bila zadovojna ...

Vsekakor vam želim veliko užitka ob gledanju :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:, pa kamorkoli že boste šle.

LP

Nannn -> Kje se vam zdi lepše v Mozirju ali v Volčjem potoku na rztavi cvetja???? (26.4.2005 15:17:30)

Ja Mojca kot vecina ti tudi jaz priporocam Volcji Potok...stanujem v Kamniku in grem raje v Potok kot pa v Mozirje...mislim da Mozirje vseeno ni tako lepo...Bo pa pomoje velika guzva v nedeljo tako da ce imas moznost raje ta dan preskoci in pojdi drug...

Lepo se imejta..Aja od kje iz Prekmurja pa si drugace?

Nannn

Stran: [1]