|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   finančno nadomestilo
23.2.2009 14:25:59   
PC Baby
Prijateljica, ki živi na Brezovici lani ni dobila vrtca za svojega malčka in ker so jo zavrnili zdaj na podlagi vloge, ki jo je poslala dobiva nekaj več kot 200€ mesečno finančnega nadomestila za varstvo otroka na domu.

A katera ve ali to velja tudi za Ljubljano in kako prideš do teh vlog?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: finančno nadomestilo
23.2.2009 14:49:09   
Gordana-3
prvič slišim  za kaj takega user posted image

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2009 14:52:07   
ajataja
Jaz imam doma tri,no dva predšolska pa še nisem slišala za kaj takega.Je pa res,da če otrok ni v vrtcu se poviša otroški dodatek za 20% to je pa vse.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2009 14:55:24   
zoom zoom
Tudi občina Log Dragomer subvencionira domače varstvo. Se mi zdi, da je ooli 100€ na mesec.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2009 14:56:19   
bskrle
V nekaterih občinah je tako,da dobiš nadomestilo, če občina nima dovolj prostora  vrtcu.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2009 13:51:28   
tojeto1
Jaz sem spraševala 2 leti nazaj v Občino Ljubljana, pa mi niso nič odgovorili, pa sem jih 2krat vprašala.
Me pa zanima, kako je na tem sedaj - upam, da kaj novega.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2009 8:11:59   
ELMA
Uprašaj prijateljco pa boš vedela .
Jaz ko sem imela težave z vrtcem , ker so mojo vlogo vrgli na čakalno listo in so mi komaj najdli prosto mesto , sem srečala eno gospo ki mi je rekla , če ti oni  neki zaje***  so ti dolžni poiskati VARUŠKO  na domu da ti otroka merka ali finančno nadomestilo dati .Samo oni poskrbijo da jim ni treba plačat.
Tko da najbolj bi bilo če bi ti uprašala prijatelco za kaj joj dajajo F.Nadomestilo ????

Jaz sem tudi to prvič slišala , tko da nevem , mogoče ti kera druga kaj več pove ...
LP

< Sporočilo je popravil ELMA -- 26.2.2009 8:12:47 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2009 8:20:21   
Pika Zoja
A ni logično,da če je otrok sprejet v vrtec, da se finančno nadomestilo za varstvo na domu prekine?

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2009 14:47:03   
barbaw
Samo 2 občini v celi Sloveniji dajeta ta nadomestila. Ljubljana ni vmes. Ena je Log Dragomer in druga Brezovica. Druge tega žal ne dajejo. Vsaj januarja je bilo tako. Jankovič je rekel, da jih ne bo dal, ker lahko občino spravi na kant.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Tašča
Janjikaaaa

Ste v rednem kontaktu in dobrih odnosih z partnerjevo mamo?

Da, sva v zelo dobrih odnosih (37%)

Da, sva v dobrih odnosih (le občasno se slišiva/vidiva) (30%)

Pogovarjava se le o najnujnejših stvareh (14%)

Nisva v dobrih odnosih, a se pogosto videvamo (9%)

Nisva v dobrih odnosih in tudi v rednem kontaktu ne (8%)

Z partnerjem sva skregana z njegovo mamo/starši (2%)

Število vseh glasov: 208

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!