finančno nadomestilo (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

PC Baby -> finančno nadomestilo (23.2.2009 14:25:59)

Prijateljica, ki živi na Brezovici lani ni dobila vrtca za svojega malčka in ker so jo zavrnili zdaj na podlagi vloge, ki jo je poslala dobiva nekaj več kot 200€ mesečno finančnega nadomestila za varstvo otroka na domu.

A katera ve ali to velja tudi za Ljubljano in kako prideš do teh vlog?

Gordana-3 -> RE: finančno nadomestilo (23.2.2009 14:49:09)

prvič slišim  za kaj takega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

ajataja -> RE: finančno nadomestilo (23.2.2009 14:52:07)

Jaz imam doma tri,no dva predšolska pa še nisem slišala za kaj takega.Je pa res,da če otrok ni v vrtcu se poviša otroški dodatek za 20% to je pa vse.

zoom zoom -> RE: finančno nadomestilo (23.2.2009 14:55:24)

Tudi občina Log Dragomer subvencionira domače varstvo. Se mi zdi, da je ooli 100€ na mesec.

bskrle -> RE: finančno nadomestilo (23.2.2009 14:56:19)

V nekaterih občinah je tako,da dobiš nadomestilo, če občina nima dovolj prostora  vrtcu.

tojeto1 -> RE: finančno nadomestilo (24.2.2009 13:51:28)

Jaz sem spraševala 2 leti nazaj v Občino Ljubljana, pa mi niso nič odgovorili, pa sem jih 2krat vprašala.
Me pa zanima, kako je na tem sedaj - upam, da kaj novega.

ELMA -> RE: finančno nadomestilo (26.2.2009 8:11:59)

Uprašaj prijateljco pa boš vedela .
Jaz ko sem imela težave z vrtcem , ker so mojo vlogo vrgli na čakalno listo in so mi komaj najdli prosto mesto , sem srečala eno gospo ki mi je rekla , če ti oni  neki zaje***  so ti dolžni poiskati VARUŠKO  na domu da ti otroka merka ali finančno nadomestilo dati .Samo oni poskrbijo da jim ni treba plačat.
Tko da najbolj bi bilo če bi ti uprašala prijatelco za kaj joj dajajo F.Nadomestilo ????

Jaz sem tudi to prvič slišala , tko da nevem , mogoče ti kera druga kaj več pove ...
LP

Pika Zoja -> RE: finančno nadomestilo (26.2.2009 8:20:21)

A ni logično,da če je otrok sprejet v vrtec, da se finančno nadomestilo za varstvo na domu prekine?

barbaw -> RE: finančno nadomestilo (26.2.2009 14:47:03)

Samo 2 občini v celi Sloveniji dajeta ta nadomestila. Ljubljana ni vmes. Ena je Log Dragomer in druga Brezovica. Druge tega žal ne dajejo. Vsaj januarja je bilo tako. Jankovič je rekel, da jih ne bo dal, ker lahko občino spravi na kant.

Stran: [1]