|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krema?
25.4.2005 12:38:20   
nicolina
Punce prosila bi vas za en nasvet. A je katera že uporabljala Vichyevo kremo Normaderm in kako se je obnesla? Morda ste se že o tem pogovarjale, samo jaz sem bolj nova na RR.
Hvala in lep dan še naprej!:rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Krema?
25.4.2005 13:23:12   
Magi*
meni ni odgovarjala, je bila taka lepljiva na obrazu:zmeden:

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Krema?
25.4.2005 13:24:10   
lutka
pojdi v lekarno in prosi za testerček,saj jih imajo;)

lp:rozica:

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Krema?
25.4.2005 13:27:52   
Anonimen
Jaz uporabljam NOrmaderm čistilni tonik in hidratantno kremo s katero se namažeš zjutraj in zvečer. Sicer uporabljam samo en teden samo se mi zdi da pomaga.

BOjana

(odgovor članu nicolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Krema?
25.4.2005 13:50:15   
teta beta
Jaz sem jo uporabljala pred leti, bila mi je v redu, ampak ni odpravila vseh mozoljev. Nato sem imela Exfoliac, ampak pazi da ti ne bi bil premočan. Testerje za obe kolekciji dobiš v lekarni. Najprej poskusi.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Krema?
26.4.2005 1:07:57   
miši
Jaz sem imela alergijsko reakcijo na tonik,ker vsebuje alkohol in so mi na Vichyju tudi osvetovali uporabo. Sedaj za ciscenje uporabljam Normaderm gel in piling. Krema pa mi je naredila vec skode kot koristi, tako,da zdaj uporabljam TermalSmat pa je zgleda kar dobra kombinacija vsega tega. Normaderm je res za tipicno mastno kozo (odraslo), vendar ne za obcutljivo. Res moras preiskusiti pa bos vidla, kako se bo obneslo, ucinek pa se pokaze po nekaj tednih. Ce ti pa ne pase pa pomojem ze kmalu.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Krema?
26.4.2005 11:50:22   
Anonimen
Jaz sem jo uporabljala in je bila ok. Sedaj pa je več ne potrebujem, ker so z nosečnostjo odšli vsi mozoljčki in mozolji. :bravo::bravo::bravo::bravo:
Všeč mi je pa bil predvsem tonik in peeling.

(odgovor članu nicolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?