Krema? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

nicolina -> Krema? (25.4.2005 12:38:20)

Punce prosila bi vas za en nasvet. A je katera že uporabljala Vichyevo kremo Normaderm in kako se je obnesla? Morda ste se že o tem pogovarjale, samo jaz sem bolj nova na RR.
Hvala in lep dan še naprej!:rozica::rozica:

Magi* -> Krema? (25.4.2005 13:23:12)

meni ni odgovarjala, je bila taka lepljiva na obrazu:zmeden:

lutka -> Krema? (25.4.2005 13:24:10)

pojdi v lekarno in prosi za testerček,saj jih imajo;)

lp:rozica:

Anonimen -> Krema? (25.4.2005 13:27:52)

Jaz uporabljam NOrmaderm čistilni tonik in hidratantno kremo s katero se namažeš zjutraj in zvečer. Sicer uporabljam samo en teden samo se mi zdi da pomaga.

BOjana

teta beta -> Krema? (25.4.2005 13:50:15)

Jaz sem jo uporabljala pred leti, bila mi je v redu, ampak ni odpravila vseh mozoljev. Nato sem imela Exfoliac, ampak pazi da ti ne bi bil premočan. Testerje za obe kolekciji dobiš v lekarni. Najprej poskusi.

miši -> Krema? (26.4.2005 1:07:57)

Jaz sem imela alergijsko reakcijo na tonik,ker vsebuje alkohol in so mi na Vichyju tudi osvetovali uporabo. Sedaj za ciscenje uporabljam Normaderm gel in piling. Krema pa mi je naredila vec skode kot koristi, tako,da zdaj uporabljam TermalSmat pa je zgleda kar dobra kombinacija vsega tega. Normaderm je res za tipicno mastno kozo (odraslo), vendar ne za obcutljivo. Res moras preiskusiti pa bos vidla, kako se bo obneslo, ucinek pa se pokaze po nekaj tednih. Ce ti pa ne pase pa pomojem ze kmalu.

Anonimen -> Krema? (26.4.2005 11:50:22)

Jaz sem jo uporabljala in je bila ok. Sedaj pa je več ne potrebujem, ker so z nosečnostjo odšli vsi mozoljčki in mozolji. :bravo::bravo::bravo::bravo:
Všeč mi je pa bil predvsem tonik in peeling.

Stran: [1]