|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ogorčena-vrtec in oblačila za mraz
22.2.2009 16:20:27   
Labella_
Ponavadi imajo otroci kombinezon oziroma smučarske hlače samo takrat ko je veliko snega in se potem valjajo po snegu. Ne pa kar za na vsak sprehod. Na sprehod se ponavadi odpravimo po zajtrku in dejavnosti to je okoli 11 ure in takrat se že segreje. Zmotno je mišljenje da moraš pa otroka "zadekati" kot da je na severnem tečaju, oblečeš ga približno tako kot sebe! Torej žabice in hlače so za zdajšne temperature popolnoma dovolj.
Zelo smešno mi je da mu je mamica sama oblekla dokolenke namesto žabic potem so pa vedno krive vzgojiteljice. Drugače nimam nič proti če mamica zjutraj pove da želi da otroku oblečemo kombinezon v vsakem primeru. Ne pa da potem hodi vsa zadirčna in stresa svojo slabo voljo na vzgojiteljice. Lepa beseda vedno lepo mesto najde...ne pa pričakovati da bomo me pa kar poslušale,saj nismo sužnje ali kaj manj vredne od vas!
Ko berem forum včasih postanem zelo žalostna ko nekateri starši pišejo : upam da imajo vsaj kaj srca, gotovo pijejo kavico in se jim ga ne da obleči, zračijo da bodo zboleli...Mislim ja prave pošasti smo in vaše otoroke mučimo kadar se le da!
Pa da se vrnem na temo, lahko naučiš otroka(glede na to da je star 3 četa) kako se sam obleče! Pa ne zato ker se nam ne da, zato ker je dobro da se nauči, v šoli ga ne bo nihče oblačil!
Malo dobre volje in zaupanja!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.2.2009 20:51:41   
karin412
No, še dobro da je zime konec oz. nizkih temperatur.
Zdaj pa ne bo problema z oblekami.

Tiste pa, ki ste narobe razumele - pod kombinezonom otroku oblečem tanke hlače+dokolenke - tak gre potem v vrtec. In jasno je, da tako malo oblečen brez hlač ne more iti ven. No, naj zdaj povem, da je mala že bolana. Tako da hvala lepa za vso skrb.

(odgovor članu Labella_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.2.2009 18:34:38   
josephine27
Zelo smešno mi je da mu je mamica sama oblekla dokolenke namesto žabic

kaj pa v primeru da ima s težave s kožo in mu pediater svetuje naj žabic ne nosi ker niso 100%bombaž ker drugače dobi izpuščaje.user posted image
moj sicer še ne hodi v vrtec ampak tudi ko bo šel žabic pač ne bo nosil.

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.2.2009 18:52:38   
sazi
Zelo smešno mi je da mu je mamica sama oblekla dokolenke namesto žabic potem so pa vedno krive vzgojiteljice.

Ne vem, kaj je tu smešnega. Pri našem malčku v vrtcu (2-3 leta) so otroci v igralnici večinoma samo v žabicah, ko grejo pa ven, jim pa hlače čez oblečejo. No, naš malček noče biti samo v žabicah (pa še en je tak) in ga v to ne silim, če želi hlače. Tako je v vrtcu v nogavicah in tankih hlačah, ko grejo pa ven, mu čez oblečejo dodatne hlače, ki so vedno zraven bunde (zdaj ali so to smučarske ali kakšne trenirka varianta, pa je odvisno od temperatur). Sem pa vzgojiteljici razložila, zakaj tako in da če jim ni problem, da mu čez hlače oblačijo še ene, namesto čez žabice, pa je vsem vse OK.

(odgovor članu Labella_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.2.2009 18:58:27   
mika
Sem pa vzgojiteljici razložila, zakaj tako in da če jim ni problem, da mu čez hlače oblačijo še ene, namesto čez žabice, pa je vsem vse OK.

vidiš, samo povedat je treba pa ni problemovuser posted image .

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
23.2.2009 19:59:07   
Labella_
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

Zelo smešno mi je da mu je mamica sama oblekla dokolenke namesto žabic

kaj pa v primeru da ima s težave s kožo in mu pediater svetuje naj žabic ne nosi ker niso 100%bombaž ker drugače dobi izpuščaje.user posted image
moj sicer še ne hodi v vrtec ampak tudi ko bo šel žabic pač ne bo nosil.

Ja v tem primeru pač obvestiš vzgojiteljico. Sej to pa ja ni problem, niti tebi niti njej....Nikoli nisem rekla, da morajo vsi imeti žabice. Pač poveš, da nima žabic zaradi kakršnegakoli razloga in da bi želela kadar gredo ven da ima oblečen kombinezon....stvar rešena!

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.2.2009 20:01:13   
Labella_
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Sem pa vzgojiteljici razložila, zakaj tako in da če jim ni problem, da mu čez hlače oblačijo še ene, namesto čez žabice, pa je vsem vse OK.

vidiš, samo povedat je treba pa ni problemovuser posted image .

Se podpišem pod tole!
Glede na to kako vas skrbi za svojega otročička je pa res najmanjši problem zjutraj usta odpret ane?
Pa bodo prihranjeni živci in vam in njej.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 32
24.2.2009 8:05:30   
honey
Naš tudi v najhujšem mrazu ni imel oblečenih žab. Celo zimo je v trenirkah ali kavbojkah, smučarske hlače pa mu oblečemo, kadar gre na sneg. Drugače ima pa samo nogavičke (niti ne dokolenk), če je pa res hud mraz, pa mu oblečemo dolge gatke. To je to. In do zdaj je enkrat malo smrkal, niti prehlajen ni bil orng. 

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu Labella_)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?