špelin@ -> RE: ogorčena-vrtec in oblačila za mraz (19.2.2009 16:59:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin412 Danes sem bila zelo ogorčena nad vzgojiteljicami: otrok je šel v tem mrazu dopoldne, ko je bilo pod nulo ven samo v dokolenkah in tankih hlačah od trenerke-ker mu niso oblekle smučarskih hlač, ki jih je imel na obešalniku! Ne vem, ali sem upravičeno jezna ali kaj. Nisem bila tiho, sem povedala pomočnici vzgojiteljice, ki je seveda grdo gledala, češ kaj se pa grem. Mislim, da če bi bila tiho, to ni prav. In seveda ni prav, da sem karkoli kritizirala. Torej ni prav nič! Kaj bi storile ve in kaj oblačite svoje otroke za vrtec zdaj (otrok je star 3 leta, v vrtcu kurijo, ne slačijo jih podloženih hlač). Moja mala bo junija stara 4 leta in ima za v vrtec oblečene bombažne žabe in klasični spodnji del trenirke (ne ravno najtanjši). To ima notri in zunaj, tako kot doma. Za na sneg (kar je bolj redko, ker hitro skopni) jim povrh oblečejo kombinezon, če ga starši prinesejo. V vrtcu nimajo hudega ogrevanja in ji ni vroče, zato je tako čisto ok. Niti je zunaj ne zebe, ker ima termo škornje do kolen. Se pa spomni vrtca, v katerega je hodila starejša hči: tam je bilo notri res vroče in so bili otroci samo v žabah, za ven pa so jim oblekli čez hlače.
|
|
|
|