|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje ???
23.4.2005 23:05:44   
LACKY
Zanima me sledeče; prvi dan zanje M sem imela 21.03.2005 in sedaj še nimam :hudicek: , mi je pa tak čudno dol, skuz hodim na vodo, joške me bolijo in pred 1 tednom me je na desni strani pri jajčnikih nekaj špikalo.:ups:

Se vem, da bom morala delati test, ampak kaj menite kdaj naj ga naredim, da ne bo prehitro???? (ker ne vem na koliko časa imam M, ker mi skuz neki zamuja al pa prehiteva).:zmeden2:

Pa še to, imam full veliko belega, prozornega izcedka, ki pa je malo vlecljiv:zmeden:

Že vnaprej se vam zahvaljujem za odogor :rozica::rozica:
v upanju:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vprašanje ???
24.4.2005 0:39:20   
dix
TI ga kar naredi, lahko si pa kupiš tistega,kjer sta v enem pakiranju 2 (res ne vem kateri je to) in pol če prvi ne bo pozitiven počakaj 2 dni in če še vedno M ne bo pa naradi še drugega.Čeprav po znaki sodeč mislim da bi lahko bila :nosecka:.

(odgovor članu LACKY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vprašanje ???
24.4.2005 0:46:56   
emaa
dva skupaj sta baby check mini mislim, da je cena okoli 700 SIt, pokaže pa lepo (no vsaj tako pravijo).

(odgovor članu LACKY)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vprašanje ???
24.4.2005 0:54:34   
LACKY
Punce najlepša vam hlava za vaše odgovore. v ponedeljek grem v lekarno in vam sporočim rezultat.
HVALA in lepo pančite:rozica:

(odgovor članu LACKY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vprašanje ???
24.4.2005 1:01:28   
emaa
lahko noč:zaspan:

(odgovor članu LACKY)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vprašanje ???
24.4.2005 8:57:11   
saša24
pozdravljena!
veš naj ti povem, da tudi jaz pričakujem :hudicek:, samo jaz sem jo imela nazadnje 3.2. ( to je bil prvi dan m) in je še do sedaj nisem dobila, tako da po eni strani jo full pričakujem po drugi pa si želim, da bi že enkrat uspelo in bi zagledala:modri::roza:!

veš po teste me je že sram hodit v lekarno, tako da tej pa tej pošljem še mojega.
js mam pregled šele 13.5 v mb in bom videla kaj bojo povedali.

lep pozdravček:sloncek:

(odgovor članu LACKY)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vprašanje ???
24.4.2005 12:25:00   
KMALU
Tesr naredi dva dni po tistem, ko ti zaostaja pa bos po moje ze lahko videla pri cem si.
Jaz sem naredila prvega 2 dni po zaostanku M, drugega pa po 4ih dneh - za vsak slucaj in oba sta bila pozitivna.
Me je pa tako zelo bolelo, da sem bila 100%, da je PMS.

(odgovor članu LACKY)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vprašanje ???
26.4.2005 10:53:25   
SilvijaM
Jaz sem jo imela 22.3.Kljub temu da jo imam blazno neredno ( vsak mesec od 28 cakam kdaj bo ) sem se vceraj na 35 dan testirala :zmeden2: In veste kaj mi je Romed pokazal:modri::roza::roza::modri:
:bravo::bravo::bravo:za naju:bravo::bravo::bravo: Koncno uspelo. V cetrtek imam pregled drzite pesti da bo vse ok in bom ta prava :nosecka: do konca

(odgovor članu LACKY)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.