Vprašanje ??? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

LACKY -> Vprašanje ??? (23.4.2005 23:05:44)

Zanima me sledeče; prvi dan zanje M sem imela 21.03.2005 in sedaj še nimam :hudicek: , mi je pa tak čudno dol, skuz hodim na vodo, joške me bolijo in pred 1 tednom me je na desni strani pri jajčnikih nekaj špikalo.:ups:

Se vem, da bom morala delati test, ampak kaj menite kdaj naj ga naredim, da ne bo prehitro???? (ker ne vem na koliko časa imam M, ker mi skuz neki zamuja al pa prehiteva).:zmeden2:

Pa še to, imam full veliko belega, prozornega izcedka, ki pa je malo vlecljiv:zmeden:

Že vnaprej se vam zahvaljujem za odogor :rozica::rozica:
v upanju:nosecka:

dix -> Vprašanje ??? (24.4.2005 0:39:20)

TI ga kar naredi, lahko si pa kupiš tistega,kjer sta v enem pakiranju 2 (res ne vem kateri je to) in pol če prvi ne bo pozitiven počakaj 2 dni in če še vedno M ne bo pa naradi še drugega.Čeprav po znaki sodeč mislim da bi lahko bila :nosecka:.

emaa -> Vprašanje ??? (24.4.2005 0:46:56)

dva skupaj sta baby check mini mislim, da je cena okoli 700 SIt, pokaže pa lepo (no vsaj tako pravijo).

LACKY -> Vprašanje ??? (24.4.2005 0:54:34)

Punce najlepša vam hlava za vaše odgovore. v ponedeljek grem v lekarno in vam sporočim rezultat.
HVALA in lepo pančite:rozica:

emaa -> Vprašanje ??? (24.4.2005 1:01:28)

lahko noč:zaspan:

saša24 -> Vprašanje ??? (24.4.2005 8:57:11)

pozdravljena!
veš naj ti povem, da tudi jaz pričakujem :hudicek:, samo jaz sem jo imela nazadnje 3.2. ( to je bil prvi dan m) in je še do sedaj nisem dobila, tako da po eni strani jo full pričakujem po drugi pa si želim, da bi že enkrat uspelo in bi zagledala:modri::roza:!

veš po teste me je že sram hodit v lekarno, tako da tej pa tej pošljem še mojega.
js mam pregled šele 13.5 v mb in bom videla kaj bojo povedali.

lep pozdravček:sloncek:

KMALU -> Vprašanje ??? (24.4.2005 12:25:00)

Tesr naredi dva dni po tistem, ko ti zaostaja pa bos po moje ze lahko videla pri cem si.
Jaz sem naredila prvega 2 dni po zaostanku M, drugega pa po 4ih dneh - za vsak slucaj in oba sta bila pozitivna.
Me je pa tako zelo bolelo, da sem bila 100%, da je PMS.

SilvijaM -> Vprašanje ??? (26.4.2005 10:53:25)

Jaz sem jo imela 22.3.Kljub temu da jo imam blazno neredno ( vsak mesec od 28 cakam kdaj bo ) sem se vceraj na 35 dan testirala :zmeden2: In veste kaj mi je Romed pokazal:modri::roza::roza::modri:
:bravo::bravo::bravo:za naju:bravo::bravo::bravo: Koncno uspelo. V cetrtek imam pregled drzite pesti da bo vse ok in bom ta prava :nosecka: do konca

Stran: [1]