Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prvič vpisujemo otroka v vrtec 18.2.2009 12:42:42
|
|
|
|
Claudi
|
Lep pozdravček! Doma imamo skoraj 3 mesečnega fantka in se trenutno ukvarjamo z vpisovanjem v vrtec.Ker to prvič počnem, imam par vprašanj in upam, da mi boste lahko kaj pomagale:)) Rojen je bil konec novembra in kolikor sem zasledila jemljejo otroke ko dopolnijo eno leto s tem da jemljejo septembra ali še prej.Kako je pa v mojem primeru?Lahko vseeno oddam prošnjo, čeprav bo star manj kot eno leto? Pa še en velik problem je, s fantom imava oba drugačno stalno prebivališče - on Kamnik, jaz Vrhnika, začasno pa imamo vsi enako - Domžale.Lahko oddam prošnje za vse vrtce tu v okolici - Domžale, Kamnik, Trzin, Mengeš, pa še v vrtce v bližini najine službe - Šiška, Vrhovci?Ali se tega ne sme?Kr nekak se mi zdi, da nikjer ne bo pozitivnega odgovora, se mi zdi da so čist preveč zasedeni vrtci... Kaj pa naredite v tem primeru če ne dobite vrtca, začne se vam služba, drugi ne morejo pazit na otroka...?Poznate kako privat varstvo tukaj v bližini Domžal?V mislih imam kake gospe, ki pazijo na otroke?Lahko ktera vpraša če še kaj sprejemajo ter posreduje kontakt, seveda prek ZS. Za vse odgovore se vam že v naprej lepo zahvaljujem.... Klavdija
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 18.2.2009 16:22:40 >
|
|
|
|
RE: vprašanje glede vrtca??? 18.2.2009 14:28:33
|
|
|
|
kepica
|
Prošnjo za vrtec lahko oddaš kamorkoli, vedeti moraš le, da imajo otroci iz domačega kraja prednost, šele nato pridejo na vrsto otroci iz ostalih občin. Če vrtca ne boš dobila, kar se v zadnjem času zelo pogosto dogaja, boš pač morala dobiti privat varstvo. Veliko sreče pri iskanju ti želim in da bi čim ceneje prišla skozi
|
|
|
|
RE: vprašanje glede vrtca??? 18.2.2009 15:29:25
|
|
|
|
Lunca1
|
V vrtec vzamejo otroka, ki je star vsaj 11. mesecev, prej ne. Najbolje da oddate vlogo in napišete od kdaj ga potrebujete. Lahko oddaš več vlog. Kar se obrazca tiče, pa ne vem ali lahko kam vpišeš začasno bivališče. Mogoče lahko kam napišeš opombo, se ne spomnim.
|
|
|
|
RE: vprašanje glede vrtca??? 18.2.2009 16:18:11
|
|
|
|
triša
|
Vlogo za vrtec je najbolje da jo oddaš takoj. Najboljše je da napišeš datum 1. september, kajto mesta v vrtcu se polnijo s tem datumom, če ga boš vpisala za 1 oktober naprimer imajo prednost tisti ki so se vpisali za septembra in boš padla ven razen če imajo višek prostora. Prpelala ga boš pa šele takrat ko bo star 11 mesecev. Če ga boš vpisala v domžalski vrtec imajo pač prednost otroci iz te občine, tvojega bodo vzeli če jim bo ostalo kakšno mesto, pa še takrat boš plačala do 15% dražje , ker nisi stalno prijavljena v tej občini. O sprejemu otroka v vrtec odloča komisija in upoštevajo veliko faktorjev, stalno prebivališče,bližino službe, socialni status, koliko otrok že imaš v tem vrtcu, datum prihoda otroka v vrtec in itd....
|
|
|
|
RE: vprašanje glede vrtca??? 18.2.2009 17:31:33
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
hej... jaz sem ga vpisala v vrtec takoj ko sem dobila rojstni list, saj sem imela informacijo, da kdor prej prijavi prej dobi- za vrtec mengeš. smo pa ravno novemberski menda najbolj težavni, saj nikamor ne pašemo. menda se je možno dogovoriti da za en mesec plačaš rezervacijo. drugače imaš pa še vrtec geko v trzinu, je privat vrtec. midva sva bila tam na ogledu in je super vrtec....
|
|
|
|
RE: vprašanje glede vrtca??? 18.2.2009 20:58:57
|
|
|
|
tabi
|
prošnje pošlji čim prej Ti pa povem da iz izkušenj v Domžalskem koncu ne boš dobila vrtca tudi medva sva bila na istem on iz Domžal jaz iz Lukovice,živela v najemu v Domžalah.1.otrok rojen 12.2005 oddala prošnje od lukovice do dom.,Trzina povsod zahtevali da sva oba prijavljena na istem naslovu.se oba prijaviva skupaj vrtec še kar zavrnjen.dam prošnjo v Lj.vrtce-najbljižji službi takoj sprejeta in seveda sprejela.nakar dobimo 2.otroka roj.10.2007,v domžalskem koncu še kar nič,sploh pa ne za drugega.seveda smo tudi 2.otroka vpisali v Lj.kjer je tavečji in dobili v željenem času. Če delata kje v Lj.ga še tja vpišita pač ne bo sprejet s 1.sep.ampak kak mesec kasneje. veliko sreče vama želim,ker je kr težko dobit vrtec
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?