Claudi -> Prvič vpisujemo otroka v vrtec (18.2.2009 12:42:42)
|
Lep pozdravček! Doma imamo skoraj 3 mesečnega fantka in se trenutno ukvarjamo z vpisovanjem v vrtec.Ker to prvič počnem, imam par vprašanj in upam, da mi boste lahko kaj pomagale:)) Rojen je bil konec novembra in kolikor sem zasledila jemljejo otroke ko dopolnijo eno leto s tem da jemljejo septembra ali še prej.Kako je pa v mojem primeru?Lahko vseeno oddam prošnjo, čeprav bo star manj kot eno leto? Pa še en velik problem je, s fantom imava oba drugačno stalno prebivališče - on Kamnik, jaz Vrhnika, začasno pa imamo vsi enako - Domžale.Lahko oddam prošnje za vse vrtce tu v okolici - Domžale, Kamnik, Trzin, Mengeš, pa še v vrtce v bližini najine službe - Šiška, Vrhovci?Ali se tega ne sme?Kr nekak se mi zdi, da nikjer ne bo pozitivnega odgovora, se mi zdi da so čist preveč zasedeni vrtci... Kaj pa naredite v tem primeru če ne dobite vrtca, začne se vam služba, drugi ne morejo pazit na otroka...?Poznate kako privat varstvo tukaj v bližini Domžal?V mislih imam kake gospe, ki pazijo na otroke?Lahko ktera vpraša če še kaj sprejemajo ter posreduje kontakt, seveda prek ZS. Za vse odgovore se vam že v naprej lepo zahvaljujem.... Klavdija
|
|
|
|