Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
kakšno glasbo poslušate 24.4.2005 10:00:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Se spomnim, ja, Pikaču...men je pa Andraž Hribar dober...tako in drugače, ma tako lušna besedilca, da gre kar kurja koža...Moja, moja...
|
|
|
|
kakšno glasbo poslušate 24.4.2005 10:04:30
|
|
|
|
.ču
|
Za Andraža se pa jes strinjam s tabo:love:sm kr mal pozabla nanj.Pišuka me res že zgleda EMŠO opozarja:)-kocine stopjo v luft,... A si spet na šihtu?
|
|
|
|
kakšno glasbo poslušate 24.4.2005 10:20:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pa sej ni panike. Hitr mine ;)
|
|
|
|
kakšno glasbo poslušate 24.4.2005 15:12:23
|
|
|
|
Baldi
|
Raje ne začnem naštevat, ker se mi boste:)-:)-:)-in:zmeden2::zmeden2::zmeden2: V avtu, kar je na programu, predvsem kanali z raznovrstno glasbo, tole zgoraj vse paše zraven. Aja pa srnico od Fredya ste pozabli oment:)-:)-:)- Uh muzika moje generacije:ups: Pikaču, Pika in ostale pa sej ste skor vse naštela. No zdej pa mal drug žanr. Kaj pa Avseniki, Lojze Slak in podobno. Miška to je dans del splošne izobrazbe:)-:)-:)-. Evo tud obdobje veselic sem dal skoz pa mi ni nč nerodno. Kaj pa poslušamo doma:ups: Predvsem razpoloženjsko glasbo, ki te dvigne v 9nebesa. npr Oliver Shanti (ni Dragojevič:)- ), adiemus, Lorena McKennit, Goran Bregovič, Šukar, Riever Dance ste že omenili,... Veliko ento in new age glasbe v glavnem. Tukaj sva z :love: najbolj doma. No, če se še kej spomnim, bom tud povedal. Tole je iz rokava streseno:)-
|
|
|
|
kakšno glasbo poslušate 24.4.2005 16:16:40
|
|
|
|
African queen
|
Jaz pa poslušam HIP-HOP!!!:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
kakšno glasbo poslušate 24.4.2005 21:54:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Boyzone, Ronan Keating ima zame ful, ful lep glas. Meni je na splošno všeč glasba, kjer so lepi vokali. Taka je tudi Boyz II men - črnci z žametnimi glasovi.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?