pika74 -> kakšno glasbo poslušate (23.4.2005 18:42:45)
|
Ja glasba Dalmacije ima poseben čar - diši po morju:morje:...z Oliverjem Dragojevičem na čelu...9nebesa Drugače pa poslušam skoraj vse. Odvisno od razpoloženja. Paše mi Dido, Enya, Coldplay, Chris Rea, pa tud Frank Sinatra8). Pa Robbie Williams, George Michael, Toto, Queen, Billy Idol, U2, ... pa tud kšni posamezni komadi, kot npr. One of these days these boots are gonna walk all over you od Nancy Sinatra 8). Al pa kšna francoska - Ingrid. Pa Blondie s svojo Call me in Nena z 99 Luftbalons. U pa še kšnih Simple minds ne smem pozabit - njihov Belfast Child pa Alive and kicking:sloncek:. Kadar je pa zima, pa čakamo na sneg, mi pa zmeri dobr sede ena stara: Let it snow, let it snow, let it snow. Cranberries od zombijev do Dreams. Ne smem pa pozabit še škotov Travis in Texas (I don't want a lover, Summer son...). Pa Driving home for Christmas od Chrisa Rea tud. Abba tud:bravo::bravo:. Pa Queen :bravo::bravo::bravo: Poleg vsega tega pa mi je všeč tud Mozart, Vivaldi in njegovi štirje letni časi (pomlad še posebi). Pa Straussovi valčki, Verdi in ostali klasiki. Pa sigurn sm jih še en kup dobrih pozabla. Ne morm brez glasbe:metulj:
|
|
|
|