Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Računalniške igrice za 4-letnika 17.2.2009 7:42:00
|
|
|
|
lukec
|
TUKAJ je nakaj novih in rabljenih v slovenščini. Jaz sem kupila Mojster Miha - Bomo zmogli rabljeno pa je čist o.k.
|
|
RE: Računalniške igrice za 4-letnika 17.2.2009 7:58:43
|
|
|
|
honey
|
Lukec, najlepša hvala. Sem ga že naročila
|
|
RE: Računalniške igrice za 4-letnika 17.2.2009 8:11:33
|
|
|
|
anitaz
|
Drugače je pa zelo dobra igrica, no več jih je, Miškina mala šola se imenuje.
|
|
|
|
RE: Računalniške igrice za 4-letnika 17.2.2009 13:35:29
|
|
|
|
honey
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz Drugače je pa zelo dobra igrica, no več jih je, Miškina mala šola se imenuje. Ja, ja, to je ta Miška, o kateri sem gor pisala pa se nisem mogla spomnit, kako je pravi naslov. Ja, luškana igrica, res.
|
|
RE: Računalniške igrice za 4-letnika 17.2.2009 13:37:33
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: honey Naš skoraj 4-letnik se je navdušil nad računalniškimi igricami. Imam samo Mojstra Mihata - Miha gradi park in neko Miška igrico. Zasledila sem, da obstaja tudi Mojster Miha - Bomo zmogli? in neke igrice Čebelice Maje. Kje se to da dobit? Jih sploh še prodajajo? MM - Bomo zmogli sem gledala na Mimovrste.com, pa je ni več v prodaji, za Čebelico Majo pa sploh nimam pojma, kje bi jo dobila. Pa še neki Oskar igrica obstaja. Je komu kaj znano, kje se to da dobit? Igrica Maček Muri je zelo primerna za predšolske otroke.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?