|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vneti učki
15.2.2009 18:49:37   
dodl
vnetje očk  moja mala je stara 22 mesecev pa še zdaj ima vnete očke vse od rojstva. kaj naj storim l.p

< Sporočilo je popravil viv RR -- 16.2.2009 8:08:41 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vneti učki
15.2.2009 18:54:21   
kajajaka
naša je imela tudi vnete oči ves mesec po rojstvu, pa so me tolažli, da bo boljše, pa da naj s kamilicami spiram, pa fiziološko... samo s.r.a.n.j.e
Pomagal je šele Tobrex - antibiotično mazilo. Po treh dneh je vnetje izginilo in nikoli več nismo imeli problemov. Pogovori se s pediatrom in zahtevaj, da po tolikem času nekaj ukrenejo!

< Sporočilo je popravil viv RR -- 16.2.2009 8:09:11 >

(odgovor članu dodl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: robert.mlakar@triera.net
15.2.2009 19:33:25   
Alfabeta
22 mesecev?!?! Napaka, predvidevam.

Predvidevam da 22 dniuser posted image  V glavnem, če jo dojiš ji stisni v oko svoje mleko, je najboljši antibiotik za vnete očke

Če pa ne, bo pa treba do dr. da ti da Tobrex ali pa Bivacyn

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2009 19:35:12   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

naša je imela tudi vnete oči ves mesec po rojstvu, pa so me tolažli, da bo boljše, pa da naj s kamilicami spiram, pa fiziološko... samo s.r.a.n.j.e
Pomagal je šele Tobrex - antibiotično mazilo. Po treh dneh je vnetje izginilo in nikoli več nismo imeli problemov. Pogovori se s pediatrom in zahtevaj, da po tolikem času nekaj ukrenejo!

Meni je pred leti ko sem šla prvič v lekarno po kapljice za očke, lekarnarica prav strogo zabičala, da niti pod razno ne smem spirati očkov s kamilicami, ker je po tem stanje še slabše. Baje

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2009 20:18:07   
benika
Meni je pred leti ko sem šla prvič v lekarno po kapljice za očke, lekarnarica prav strogo zabičala, da niti pod razno ne smem spirati očkov s kamilicami, ker je po tem stanje še slabše.

Ja, meni je isto rekla pediatrinja.

A pa si sigurna, da ima vnete učke? Ker gnojček lahko teče ven tudi zaradi zamašenih solzevodov. Špizkusi jih masirat, pa boš videla, če bo kaj bolje.

V nasprotnem primeru pa vam ne uide Tobrex.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vneti učki
15.2.2009 22:27:50   
oro
Pri nas so se vnetja začela pri 8h mesecih in v zadnje pol leta imamo 5. vnete učke!!! Vsakič so mi dali Tobrex ali nazadnje Ciloxan - vedno pozdravi, vendar se nam po enem tednu ponovi.

Pravijo da ima verjetno zamašene solzevode -  na čiščenje greš na kliniko, menda ful zoprna zadeva, ampak ker traja vsaj 2 meseca da prideš na vrsto, gremo jutri spet k okolistu, ki ji bo vzel bris... kaj pa je to pa pojma nimam - bomo videli jutri.

Glede kamilic so tudi meni vsi vedno rekli, da zapacajo!

< Sporočilo je popravil viv RR -- 16.2.2009 8:08:56 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vneti učki
17.2.2009 8:46:51   
tojeto1
Pri moji sestri je fantek imel eno oko vneto od rojstva pa do 7 meseca. Pa je skoz hodila k pediatru zaradi tega. No, pol je pa kar čez noč izginilo in ni imel več vnetih user posted image

(odgovor članu oro)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?