vneti učki (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

dodl -> vneti učki (15.2.2009 18:49:37)

vnetje očk  moja mala je stara 22 mesecev pa še zdaj ima vnete očke vse od rojstva. kaj naj storim l.p

kajajaka -> vneti učki (15.2.2009 18:54:21)

naša je imela tudi vnete oči ves mesec po rojstvu, pa so me tolažli, da bo boljše, pa da naj s kamilicami spiram, pa fiziološko... samo s.r.a.n.j.e
Pomagal je šele Tobrex - antibiotično mazilo. Po treh dneh je vnetje izginilo in nikoli več nismo imeli problemov. Pogovori se s pediatrom in zahtevaj, da po tolikem času nekaj ukrenejo!

Alfabeta -> RE: robert.mlakar@triera.net (15.2.2009 19:33:25)

22 mesecev?!?! Napaka, predvidevam.

Predvidevam da 22 dni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] V glavnem, če jo dojiš ji stisni v oko svoje mleko, je najboljši antibiotik za vnete očke

Če pa ne, bo pa treba do dr. da ti da Tobrex ali pa Bivacyn

Alfabeta -> RE: robert.mlakar@triera.net (15.2.2009 19:35:12)

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

naša je imela tudi vnete oči ves mesec po rojstvu, pa so me tolažli, da bo boljše, pa da naj s kamilicami spiram, pa fiziološko... samo s.r.a.n.j.e
Pomagal je šele Tobrex - antibiotično mazilo. Po treh dneh je vnetje izginilo in nikoli več nismo imeli problemov. Pogovori se s pediatrom in zahtevaj, da po tolikem času nekaj ukrenejo!

Meni je pred leti ko sem šla prvič v lekarno po kapljice za očke, lekarnarica prav strogo zabičala, da niti pod razno ne smem spirati očkov s kamilicami, ker je po tem stanje še slabše. Baje

benika -> RE: robert.mlakar@triera.net (15.2.2009 20:18:07)

Meni je pred leti ko sem šla prvič v lekarno po kapljice za očke, lekarnarica prav strogo zabičala, da niti pod razno ne smem spirati očkov s kamilicami, ker je po tem stanje še slabše.

Ja, meni je isto rekla pediatrinja.

A pa si sigurna, da ima vnete učke? Ker gnojček lahko teče ven tudi zaradi zamašenih solzevodov. Špizkusi jih masirat, pa boš videla, če bo kaj bolje.

V nasprotnem primeru pa vam ne uide Tobrex.

oro -> vneti učki (15.2.2009 22:27:50)

Pri nas so se vnetja začela pri 8h mesecih in v zadnje pol leta imamo 5. vnete učke!!! Vsakič so mi dali Tobrex ali nazadnje Ciloxan - vedno pozdravi, vendar se nam po enem tednu ponovi.

Pravijo da ima verjetno zamašene solzevode -  na čiščenje greš na kliniko, menda ful zoprna zadeva, ampak ker traja vsaj 2 meseca da prideš na vrsto, gremo jutri spet k okolistu, ki ji bo vzel bris... kaj pa je to pa pojma nimam - bomo videli jutri.

Glede kamilic so tudi meni vsi vedno rekli, da zapacajo!

tojeto1 -> RE: vneti učki (17.2.2009 8:46:51)

Pri moji sestri je fantek imel eno oko vneto od rojstva pa do 7 meseca. Pa je skoz hodila k pediatru zaradi tega. No, pol je pa kar čez noč izginilo in ni imel več vnetih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: [1]