|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jubilejna nagrada
12.2.2009 16:26:21   
mamalada
Ali mi zna kdo povedati, kakšna je jubilejna nagrada za 10 let delovne dobe po kolektivni pogodbi zdravstva in socialnega varstva?
No, to, da je 50% povprečne neto plače v gospodarstvu (v zadnjih treh mesecih pred izplačilom), sem prebrala, ampak... kje dobit podatek kolikšna je ta "povprečna mesečna..."?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jubilejna nagrada
12.2.2009 16:43:41   
Anonimen
Jaz sem lani decembra imela 10 let delovne dobe.Delam pa že skos v tej firmi.Nakazano sem dobila 460e,pa mislim,da je vsepovsod isto.
Upam,da misliva isto,da nisem kaj pobrkala.

(odgovor članu mamalada)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2009 17:13:06   
mamalada
Ali si zapolslena po kolektivni pogodbi za zdravstvo? Ker imajo različne kolektivne pogodbe različna pravila glede jubilejnih nagrad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2009 18:41:52   
lukec
Povprečna plača v mesecu januarju je bila 1550, 29 evrov, v decembru 1424,08 in v novembru 1400,21. Povprečje je torej  1458,2.

< Sporočilo je popravil lukec -- 12.2.2009 18:44:06 >

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu mamalada)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2009 18:49:46   
Mišni
Tukaj si poglej (samo je nazadnje za novemnber 2009, ne vem, ali se potem ni več spreminjalo ali kako)

http://www.sindikat-pergam.si/pergam_obvescevalec/sindikalna_lista.php

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2009 23:17:50   
mamalada
Hvala, Mišni. Zdaj mi je (skoraj) vse jasno. Bo že držal tisti znesek (288 EUR). Še vedno pa ne kapiram, zakaj je v Kolektivni pogodbi 99. člen (o 50% povprečne mesečne plače v negospodarstvu... ), če potem itak zapademo pod "jubilejne nagrade za javni sektor". Ali pa je mogoče povprečna neto plača v negospodarstvu za pretekle tri mesece 576 EUR? Samo težko verjamem, da je bila toliko mesecev zapored nespremenjena.
Ah, kaj čmo, tudi teh 288 EUR bo prišlo prav.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2009 10:01:07   
76suza
Upam, da imaš 10 let delovne dobe pri tem delodajalcu, ker drugače več nagrad za skupno delovno dobo NI. 

Razen za 30 let skupne delovne dobe, ki pa delavcu pripada samo pod pogojem, da je pri tem delodajalcu zaposle več kot 5 let.

(odgovor članu mamalada)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.2.2009 10:03:00   
pikica36
jaz sem dobila lani okoli 450e delam pa v gospodarstvu

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu 76suza)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.2.2009 12:26:14   
jakaracman
V zdravstvu pred 2 leti dobila 60.000 sit.Tako bo tistih 288 eur najbrž kar  prav.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.2.2009 13:03:41   
zaspančka
IZVIRNO SPOROČILO: 76suza

Upam, da imaš 10 let delovne dobe pri tem delodajalcu, ker drugače več nagrad za skupno delovno dobo NI. 

Razen za 30 let skupne delovne dobe, ki pa delavcu pripada samo pod pogojem, da je pri tem delodajalcu zaposle več kot 5 let.

Mal si se zmotila. SO še vedno tudi nagrade za skupno dobo, vendar je odvisno od podjetja do podjetja. Večinoma imajo res na dobo pri zadnjem delodajalcu, ni pa nujno. Prav tako nekje dobijo tudi za 30 let delovne dobe samo pri zadnjem delodajalcu.

V glavnem, kot sem rekla, je vse odvisno od podjetje in njihovih pravil oz kolektivnih pogodb.

Zneski so tudi različni glede na kolektivno pogodbo. Tistih 460 eur, kot je ena omenjala, pa je znesek ki je neobdavčen. Kar je več kot 460 eur, mora delodajalec plačati na razliko še davek.

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu 76suza)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.2.2009 13:47:56   
liliana
288,76 EUR......je za 10 let delovne dobe.....kar znaša 50 % povrečne neto osnove.....

Več pa je tu..... http://www.zds.si/uploads/files/10_prejemki_iz_delovnih_razmerij/40_drugi_prejemki/400_javni_sektor/01_Zneski_javni_sektor.xls

< Sporočilo je popravil liliana -- 13.2.2009 13:49:31 >

(odgovor članu mamalada)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.2.2009 13:48:57   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

288,76 EUR......je za 10 let delovne dobe.....kar znaša 50 % povrečne neto osnove.....

Več pa je tu..... http://www.zds.si/uploads/files/10_prejemki_iz_delovnih_razmerij/40_drugi_prejemki/400_javni_sektor/01_Zneski_javni_sektor.xls

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.2.2009 14:00:43   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: zaspančka

IZVIRNO SPOROČILO: 76suza

Mal si se zmotila. SO še vedno tudi nagrade za skupno dobo, vendar je odvisno od podjetja do podjetja. Večinoma imajo res na dobo pri zadnjem delodajalcu, ni pa nujno. Prav tako nekje dobijo tudi za 30 let delovne dobe samo pri zadnjem delodajalcu.

V glavnem, kot sem rekla, je vse odvisno od podjetje in njihovih pravil oz kolektivnih pogodb.

Zneski so tudi različni glede na kolektivno pogodbo. Tistih 460 eur, kot je ena omenjala, pa je znesek ki je neobdavčen. Kar je več kot 460 eur, mora delodajalec plačati na razliko še davek.

Tudi skupna delovna doba ali delovna doba pri zadnjem delodajalcu je odvisna od kolektivne pogodbe.....

http://www.iracunovodstvo.eu/baza-znanja/mesecni-podatki/podatki-za-place/visina-jubilejnih-nagrad/

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.