|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avgustovke
21.4.2005 15:37:38   
miševi
Da nas malo ven potegnem, smo že na ne vem kateri strani....

Kako ste kaj? Jaz sem že dva dni obupno lačna:((. Opazila sem pa , da še pijem manj kot prej )mogoče je pa to povezano - če več pijem, manj jem :zmeden2:). Sklenila sem, da se danes še najem, potem pa spet lepo brez sladkarij:(. Upam, da mi bo uspelo, če ne, me bo moja gin. zelo okregala.:(

Drugače imam kar energije (sam za pospravljanje ne preveč), spim tudi dobro. Slabo mi ni več, pritisk zaenkrat še vedno bp:bravo:! Bebica pa je aktivna kakor kdaj.

Ko boste kupovale cunjice za svoje ljube:duda:, ali boste kupile z dolgimi ali kratkimi rokavi?

Lepo se imejte in kaj pišite!:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   avgustovke
21.4.2005 15:38:46   
miševi
Aja - od cunjic sem mislila predvsem bodije.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   avgustovke
21.4.2005 15:46:02   
Jessy
:bravo: Miševi!!! :bravo:

Jaz sem pa danes bila kar fino šokirana, ko sem se v službi usedla na stol in roke prekrižala nad trebuhom, ker me je takrat fino brcnil...nato še enkrat... Ta prvič sem se ustrašila, saj je do zdaj brcal le okrog mehurja in nisem niti približno pričakovala, da bo zdaj pa tako visoko. Po moje zna biti, da se je malce obrnil in ima nogice zdaj gor...saj se bo najbrž še prakrat prej obrnil, preden bo tam tudi obstal.

Drugače sem vredu. Tudi jaz pijem premalo in se tega zavedam, sam nekako mi ne steče ta tekočina po grlu in se z njo prav silim, da mi gre včasih že na bruhanje.

Cunjce bom jaz dobila, tako da zaenkrat ne bo treba kupovati.
Sem bila pa včeraj v šparu in sem kar kupila 1 paket pleničk od 3 do 6kg (so cenejše od New Baby - od 2 do 5kg) in ene robčke za brisanje ritke. Se pa v soboto z možem odpravljava v izvidnico za voziček pa še kaj kozmetike bova nabavila, pa banjco,...pa kar se nama bo zdelo potrebno (pa ne preveč)! Jaz že komej čakam!!!

Prav tako že težko čakam nove posvetovalnice (3.5.), pa ne zato, da me bo nadrla, ker sem se veliko zredila, ampak zato, da bom spet videla sončka. Sem se pa kar 8kg zredila (po moji tehtnici), kar ni tako malo za 25. teden. :( Ehhh....bo že!!!

No, fajn se imejte, pa čimprej se kaj pofočkajte, da vidimo, kako je z vami!

pa pa
Jessy

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   avgustovke
21.4.2005 15:55:44   
tea01
Hi, midava sva še kar dobro, buhi raste, bebica tudi. Jem bolj malo, zvečer se moram prisilit da še kaj pojem, tekočine pa ogromno spijem.

Poleg tega me pa zadnje dni tlači nočna mora. Obup.

Na zadnjem pregledu mi je tehnica kazala 56 kg, kar pomeni, da naj bi se zredila 7 kg.(seveda oblečena na starinski tehtnici)doma pa 53,8 kg.
Katera vaga je točna??????

Tea01

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   avgustovke
21.4.2005 15:57:40   
tea01
Aja, za cunjice sem pa mislila bolj jesenske stvari kupiti, ker poletne, bodije, itd, dobim od prijateljic.

Sem bila pa danes v C&A in sem vidla ful lepe stvari za naše bebice, še lepše kot jih ima H&M.

Tea01

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   avgustovke
21.4.2005 15:58:01   
hugolina
Pozdravljene!
Da se še jaz mal pofočkam. Prejšnji teden smo meli morfologijo in smo se spet topili ob pogledu na :duda:
Kok fino je bil obrnjen, da se ga je super videlo. No ja čeprav za spol nisem vprašala :bravo:, mi je G stalno tam okol neki kazal pa se smejal, ... Ampak ne, sem rekla da ni važno kaj je, samo do bo vse ok.
Apetit mam še kar velik, pojedla bi vse živo, kar mi pride pred oči, tako da se moram kar mal štopat. Sem pa dobila kar ene 6-7kg. Ma sej sploh ne upam več na tehtnico stopit:ups:
Cunce mamo pri nas tud obljubljene (upam), voziček smo že nabavli, ostalo sem pa rekla bom še mal počakala, čeprav bi jaz že kar vse nabavla. Ampak mogoče še kaj tako dobim, pa bo spet kakšen tolarček prišparan.
Drugače pa je počutje kar ok, razen kar mi je začel otrdevat trebuh, pa ko hodim, me obvezno začne na wc tiščat :grrr:.

lepo se imejte še naprej!:rozica:
A se vam tudi zdi da se avgust tako hitro približuje?! Men gre čas nenormalno hitro. :zmeden2:

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   avgustovke
21.4.2005 16:01:42   
Jessy
Joj, še nekej sem pozabila povedat! Zadnjič sem "jamrala", da me je sram, ker imam tak trebuh, ker mi nič ne stoji lepo....

Ampak, danes sem s ponosom hodila v službi in kazala trebušček....pa je bilo čisto OK! Bravo zame! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   avgustovke
21.4.2005 16:06:22   
tea01
Jessy¨!!!!!! Bravo!!! Jest tudi že dva dni hodim okoli in razkazujem svoj trebuh!!!!!!!Ful ponosna kljub reakciji moje sodelavke, ko sva bili skupaj v trgovini me en trgovec že eno leto skoz heca, reakcija moje sodelavke ko sva stopili ven iz trgovine je bila: A ta ne vidi da imaš trebuh!!!!

Zdaj mi pa prosim obrazložite kaj naj si ob vsem tem mislim.
Hvala za vaše mnenje!!

Tea01

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   avgustovke
21.4.2005 16:09:55   
Jessy
Veš kaj, Tea....Meni se zdi, da smo glede tega preveč občutljive! Po moje sodelavka ni mislila nič slabega, le izrazila se je malce slabše! Bodimo vesele, pa bo!!!
Jaz sem se danes res fajn počutila, ker sem tako s ponosom kazala trebušček. Se bom še naprej trudila v to smer!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   avgustovke
21.4.2005 16:27:50   
natasaxy
Jest tudi zaključujem 23.teden. Zredila sem se kakih 6 kg. Sem ful vesela ker bejbi najin že veselo brca, sploh zjutraj in zvečer je prav srčkan. Na morfologiji bi jaz tudi lahko zvedla za spol pa sva se z mojim vzdžala in nočeva vedeti kaj bo.;) Malo imam sicer premalo železa, ampak to bomo uredili. :love:Cunjice tudi jaz večinoma dobim. Sem pa kupila nekaj bodijev za boljše počutje. Banjice, pleničke in ostale zadevščine pa nas še čakajo. Punce a boste kej dopustovale al boste letos kar doma. Mi verjetno gremo še pred sezono za kakšen teden v začetku junija, potem se bomo pa bolje posvetili pripravi na novega člana. Meni se tudi zdi da gre čas zelo hitro naprej, po drugi strani pa se mi kar malo vleče, ker komi čakam, da vidim najino štručko. No sem se kar razpisala. Pridne bodite. Pa pa:love:

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   avgustovke
21.4.2005 16:42:31   
Kety
Ojla!

Jaz sem pa danes prav dobre volje, ker so me na faksu ogovorile sosaolke, s katerimi se ne druzim. so rekle, da sem ful srckana nosecka! 9nebesa Se mi je prav fino zdelo in sem se spomnila nate Jessy. Vesela sem zate, da si tako ponosno korakala naokoli!

No, glede pocutja...smo OK. Ponoci bolj slabo spim, ker me vse veze. Zredila sem se kakih 4-5 kg, ampak se trudim, da se ne basem prevec (stradam pa tudi ne):)-! Kupili nismo se nic in gremo v sredo v Celovec. Upam, da bom veliko kupila za cim manj denarja....na zalost nimam svojih prihodkov, tako da je mozek edini vir, tako da bomo poskusili bit cimbolj skromni. Sama bom poskusila se kej zasluzit preko studenta, samo to je en drobizek!!

Enga lubcka vsem in lp

Kety

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   avgustovke
21.4.2005 16:51:20   
Tiamo
Da se še jaz pofočkam...

Jaz sem pa čist brez energije :( Mala me pripravlja na neprespane noči, ponoči me tako brca, da ne morem spat, podnevi me brca v mehur, tako da moram skoz lulat ali v želodec, da mi je slabo. :zmeden: Miševi sem odkrila vzrok slabosti....

Čist me je že zdelala.... joj da ne govorim o zgagi, še dobr da imam mandeljne.

Drugače imam še vedno 6kg več, kot sem jih imela v 20t, zdaj sem v 24t. Trebušček raste, vendar mi vsi pravijo, da ni opazit, da sem se kaj zredila. V obraz in roke sem ista, samo trebušček in rit sta mi zrastla.

Za :duda: imam samo dve majčki. Drugače imam prištimane 3 škatlje oblekc, bodijev, itd pri kolegici.

LP Tia74

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   avgustovke
21.4.2005 16:53:52   
tea01
Jessy, hvala za pozitivne misli.

Pazite nase.

Lp, tEa01

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   avgustovke
21.4.2005 17:18:21   
miševi
Ja, tudi jaz imam večino cunjic od ta prve punčke, pa me bo verjetno zdaj, ko ji bom poletno robo kupovala,kaj luštnega premamilo še za :duda:.
Tia74, sočustvujem s tabo. Pri meni pa je šlo očitno za tisti hud prehlad in kombinacijo alergije na med:zmeden2:. Upam, da se bo tvoja :duda: kmalu tako postavila, da ne bo več v bližini želodca.
Brce moje :duda: so kar visoko, tako da je potrjeno to, da je dete trenutno na glavo obrnjeno. Najbolj močne brce (ko so) "faše" :love: in pa naša :muca:, ki mi občasno zaspi na trebuhu.
Za :morje: pa še ne vem. Sem na bolniški in ne upam, ko bo pa porodniška, bo pa že prepozno:zmeden2:.
LP

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   avgustovke
22.4.2005 8:33:36   
monči
še lp od mene

zaključujem 25 teden, hura zame:bravo:, počutim se ful fajn, vsi mi pravijo, da kar žarim od sreče, zredila sem se za kakih 7 kg (spet bom kregana).
:duda: ful brca in se premetava, ponavadi zvečer, tko da bo pomoje nočna ptička.
Zaenkrat sva kupila samo voziček in lupinico, v soboto greva pa v Avstrijo v C&A kupit kako luštno cunjico za :duda: in zame, upam da imajo bolj poceni kot tu.
Večina cunjic bom pa itak dobila od prijateljice, vsaj za začetek.
no lepo se mejte in pazite nase in na vaše srčke:duda:
lp monči:metulj:

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   avgustovke
22.4.2005 9:45:07   
nelči
Da se še jaz malo javim.
Sem v 24t, počutim se super, kg kar naglo rastejo, do sedaj že +7kg. Imela sem ful obdobje, ko se mi je samo čokolada luštala. Glede čokolade pravijo, da imaš lušte pri fantkih in res je bilo na UZ lepo viden lulček.
Energije imam kar precej, popoldanski spanec je sicer skoraj obvezen pa zvečer hitro postanem zaspana. Naš mali veselo brca in imam občutek, da ob isti uri vsak dan, zato si bom kot zanimivost pričela beležit uro brcov in bom videla ali se ponavlja.
Glede cunjcic pa bom še malo počakala, če bom slučajno kaj dobila, sicer pa je še čas za nakupe, ko nastopim dopust in porodniško.

Lep pozdrav

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   avgustovke
22.4.2005 10:07:55   
Žani
Lep pozdrav avgustovske :nosecka::nosecka::nosecka:!

Končno se mi je pritisk malo znižal, pa so se začele pojavljati nove težave. Pred nekaj dnevi sva šla z :love: na sprehod in po ene 15 minut hoje mi je trebuh začel nenormalno močno otrdevat. Nato so se pojavile še pekoče bolečine ob straneh. Sej mi je trebuh že prej otrdeval, ampak tako hudo pa še ni bilo. V sredo sem šla potem na pregled in g povedala kaj je bilo. Se je tolk ustrašla...Je rekla, da se maternica krči, da so to znaki zgodnjih popadkov in da je še mal zgodi za to. Prepisala mi je tablete Buscopan, Mg šumeče tablete in strogo mirovanje. In če po vsem tem ne bo boljše, bo treba v porodnišnico ležat. Počivam, veliko pijem tekočine in včeraj je bilo stanje dosti boljše.:bravo: Sem optimist in vem da bo vse uredu.
Bebi je zelo živahen, ponoči zelo slabo spim, kilogrami +4.5. Me je g pohvalila.:)
Bodyje sem kupila z dolgimi in kratkimi rokavi.
Če ga bom oblekla v pajac, bo imel spodaj body s kratkimi r.,če pa ga bom oblekla v žabice pa bo imel spodaj body z dolgimi r.
Pazite nase in na male:duda::duda::duda:!
Žani 24t 5/7

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   avgustovke
22.4.2005 11:46:59   
tulipan
Tudi jaz že komaj čakam avgust!
Ponoči slabo spim in sanjam vse živo, kar nenormalno slikovite sanje imam, tamali:duda: brca da je veselje, zdaj se je očitno obrnil in ne šari več po mojem črevesju, ampak okrog popka...
Trebuh pa mi otrdeva vsake toliko in sicer tako, da se na eni ali na drugi strani skrči in nastane trda bula...Popusti pa kar hitro, po nekaj 10 sekundah, tako da mislim da je normalno..
Za prvomajske greva s fantom na:morje:, a bi bilo pametno kakšne magnezijeve tablete ali kaj podobnega s sabo vzet?
Splošno počutje ok, trebušček pa že kar štrli!
LP in sončen dan!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?