Jessy -> avgustovke (21.4.2005 15:46:02)
|
:bravo: Miševi!!! :bravo: Jaz sem pa danes bila kar fino šokirana, ko sem se v službi usedla na stol in roke prekrižala nad trebuhom, ker me je takrat fino brcnil...nato še enkrat... Ta prvič sem se ustrašila, saj je do zdaj brcal le okrog mehurja in nisem niti približno pričakovala, da bo zdaj pa tako visoko. Po moje zna biti, da se je malce obrnil in ima nogice zdaj gor...saj se bo najbrž še prakrat prej obrnil, preden bo tam tudi obstal. Drugače sem vredu. Tudi jaz pijem premalo in se tega zavedam, sam nekako mi ne steče ta tekočina po grlu in se z njo prav silim, da mi gre včasih že na bruhanje. Cunjce bom jaz dobila, tako da zaenkrat ne bo treba kupovati. Sem bila pa včeraj v šparu in sem kar kupila 1 paket pleničk od 3 do 6kg (so cenejše od New Baby - od 2 do 5kg) in ene robčke za brisanje ritke. Se pa v soboto z možem odpravljava v izvidnico za voziček pa še kaj kozmetike bova nabavila, pa banjco,...pa kar se nama bo zdelo potrebno (pa ne preveč)! Jaz že komej čakam!!! Prav tako že težko čakam nove posvetovalnice (3.5.), pa ne zato, da me bo nadrla, ker sem se veliko zredila, ampak zato, da bom spet videla sončka. Sem se pa kar 8kg zredila (po moji tehtnici), kar ni tako malo za 25. teden. :( Ehhh....bo že!!! No, fajn se imejte, pa čimprej se kaj pofočkajte, da vidimo, kako je z vami! pa pa Jessy
|
|
|
|