|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko verjamete "rekla/kazala"?
10.2.2009 14:17:06   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Zanimivo, zanimivo, to tole tvoje vprašanje.user posted image

V bistvu samo vprašanje ni ravno zanimivo,zanimivo je nekaj drugega....spet.

V bistvu je cel post ful čudn. Da se Volga sekira za tračarijo user posted image

Drugač pa, podobno kot Lukra, ne kažem posebnega zanimanja za take čenče in jih torej tudi nisem deležna. Po moje sem najbolj dolgocajtna stranka svoje frizerke user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.2.2009 14:25:25   
nuala
Ok, mi smo prisli nazaj iz Slovenije in mi je Sandrin rekla da je Ana rekla, da je umrl veterinar. 40 let star in je dobil eno bolezen od krave in je umrl v bolnici.
Ok, nisem verjela vzroka smrti, ampak glede na to, da je bila ambulanta zaprta sem verjela, de je res umrl.

Zadnjic pa srecam veterinarja pred ordinacijo, me je skoraj kap. Kako ste kaj, sem ga vprasala. Kar malo skepticno, ces, kaj niste mrtvi. Res je bil v bolnici z meningitisom, ampak mrtev pa ni...Kar je prakticno, saj mi sedaj za cepljenja ni treba hoditi 60km dalec.,..

Nauk zgodbe? Ocitno se vedno prevec verjamem. Ali pa je vsega kriv veterinar, ker ni umrl.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.2.2009 14:31:00   
Anonimen
Pravzaprav take "novice" do mene zelo redko pridejo. Zdaj pa ne vem, a sem jaz antiopravljalski tip, a so taki moji kolegi ali pa so mi preprosto nehal razlagat, ker mi je res čisto vseeno, kaj dela sosedova Olga pa od Franceta Mojca.

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
10.2.2009 14:49:33   
kajajaka
ponavadi se izogibam takih ljudi v velikem krogu... če opravljajo druge bodo tudi mene... imam raje eno ali dve pravi prijateljici, kot pa sto takšnih "kolegic".

nimam jhaz časa ne volje za take čenče- še nikoli se ni pa o nikomer nič dobrega govorilo... samo slabo

A ste že slišale čenčo, ki bi rekla "joj, sem videla včeraj Micko ima tako lep nov avto pa fajn moža, pa vse kar hoče lahko poje, pa se nič ne zredi... Ji privoščim, ker je fejst ženska"... user posted image  
najbrž ne, kaj? Vsaj iskreno ne...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.2.2009 14:55:20   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Zanimivo, zanimivo, to tole tvoje vprašanje.user posted image

SEm tudi najprej na to pomislila...čudno...

Drugače pa sicer poslušam, vendar si ustvarim svoje mnenje, ki je lahko podobno temu "baba rekla" ali pa je čisto kontra. Pa seveda me mora stvar zanimati, drugače mi tako ali tako dol visi.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.2.2009 15:24:09   
Freycha
kaj zdej... a je kdo padel na testu, al ne?user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.2.2009 15:24:48   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

kaj zdej... a je kdo padel na testu, al ne?user posted image

Padalu bo padalu.......sam še ne vemo po kom.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.2.2009 15:27:33   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

A ste že slišale čenčo, ki bi rekla "joj, sem videla včeraj Micko ima tako lep nov avto pa fajn moža, pa vse kar hoče lahko poje, pa se nič ne zredi... Ji privoščim, ker je fejst ženska"... user posted image  

zakaj pa ne? jaz z največjim veseljem opravljam ljudi s tem, da jih hvalim, pa to čisto resno mislim.....user posted image

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
10.2.2009 17:10:11   
BUŠICA
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

zakaj pa ne? jaz z največjim veseljem opravljam ljudi s tem, da jih hvalim, pa to čisto resno mislim.....user posted image

enako velja zame. večkrat raje pohvalim, grde stvari o nekom ne trobim naokoli.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.2.2009 17:30:24   
Anonimen
Ej, Štefka je rekla, da je Polona zadnje čase ful z Jagodo prijatla (recimo, da je v njenem bistvu ne prenaša od nekdaj)....a se vam take reči zdijo sploh smiselne oz. toliko pomembne, da jih absorbirate ali jih preslišite

Ce je beseda o moji prijateljici ali kolegici Jagodi in ce nosi s seboj prizvok opravljanja, povem, da mi bo Jagoda ze sama povedala.

Ce gre za dobre novice se pa veselim.

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
10.2.2009 18:56:02   
aprilčica07
Poslušam (če se gre za ljudi, ki mi nekaj pomenijo), in si provam ustvarit svoje menje. Včasih mi uspe, priznam pa, da sem že nasedla, žal... 

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
10.2.2009 19:33:09   
Zamima
čenče mi grejo na khm 

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
10.2.2009 20:00:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: higuys
V naši vasi je to tako, da če zjutraj zakašljaš te popoldne že zaradi pljučnega raka pokopajo.

user posted image user posted image user posted image user posted image  svetovno user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače se pa jaz ne oziram na govorice, ko sem pri familiji od mojega obrekujejo vsakega povprek in počez, ampak midva preslišiva, ko imava pa dovolj pa greva domov.
Tudi kaj si drugi mislijo o meni mi je vseeno, če mi kdo soli pamet v obraz mu povem svoje, kaj se pa za hrbtom pogovarjajo pa me ne gane.
Zakaj si oteževat življenje če ni potrebnouser posted image
Res pa je da se včasih sprašujem če ljudje nimajo kaj bolj pametnega za počet kot obrekovat? Največ pa itak obrekujejo ravno tisti ki imajo še pred svojim pragom marsikaj za pomest.

(odgovor članu higuys)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?