Belika -> RE: Koliko verjamete "rekla/kazala"? (10.2.2009 13:12:58)
|
Hehe, jaz to jemljem bolj tako. Sem iz manjšega kraja. Novice hitro potujejo in v enem dnevu si sposoben slišati 3 različice iste zadeve. Joj drugače imam pa enega sorodnika, bliža se že 50, ampak on je hujša čenča od vsake vaške opravljivke. In kar sliši vzame zdravo za gotovo. Hehe, toliko se prehecamo na njegov račun, pa ne skuži. Kar je on slišal to drži in basta (in če slučajno veš pravo različico zgodbe, ker si bil morda zraven in mu jo poveš, se sploh ne da motiti, ker on je pa to slišal pri zdravniku, ko je teta od njegove bivše soseda razlagala to gospodu, ki živi z sestro njene mame, itditd... in zagotovo bo pa to držalo..) Ja na začetku mi je bil smešen, sedaj se mi pa obrača že... vse ve prvi, ampak vse njegove informacije je treba pa z rezervo jemati. Ko so prišli ven € je spet od bratranec od neke znanke povedal svoji sestri in ta je povedala nečaku in nečak sošolcu in šolec nevemkomuže, da bodo ukinili € kovance. Se pravi da bo najmanjša plačilna enota 5€ (papirnati), in to je trosil okol pol leta ... in seveda bil prepričan v to. Predvidevamo, da se je nekdo malo ponorčeval iz njega, ker vsi vemo, da kar sliši vzame zdravo za gotovo in se ne da motiti.
|
|
|
|