Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: katero od treh naštetih imen za fantka? 12.6.2009 8:12:20
|
|
|
|
evangelie
|
Tudi meni je daris najlepše ! In nikakor podobno pasjemu...
|
|
|
|
RE: katero od treh naštetih imen za fantka? 15.6.2009 12:59:33
|
|
|
|
lizika2
|
Katero ime vam je ljubše: Jakob, Aljaž ali Gal?
|
|
|
|
RE: katero od treh naštetih imen za fantka? 16.6.2009 12:49:07
|
|
|
|
zarjica
|
Jakob - 100% Aljaž - 50% Gal - 15% No, moje mnenje...
|
|
|
|
RE: katero od treh naštetih imen za fantka? 16.6.2009 19:14:56
|
|
|
|
rina22
|
Najlepše od najprej naštetih je Din. No, po mojem mnenju
|
|
|
|
RE: katero od treh naštetih imen za fantka? 1.7.2009 9:21:00
|
|
|
|
ANKOM
|
Pozdravljena, meni je bolj všeč: 1.Gal...2.Jakob...
|
|
|
|
RE: katero od treh naštetih imen za fantka? 1.7.2009 9:26:52
|
|
|
|
ANKOM
|
Meni osebna lepa imena so: Deklica: Brina, Trina, Ivona, Evita, Elina, Zarja... Deček:
|
|
|
|
RE: katero od treh naštetih imen za fantka? 1.7.2009 9:28:24
|
|
|
|
ANKOM
|
Sem se zatipkala... Deček: Bor, Nal, Lan...
|
|
|
|
RE: katero od treh naštetih imen za fantka? 1.7.2009 9:37:27
|
|
|
|
kora33
|
hi, čeprav je še zelo zgodaj...tudi jaz že razmišljam o imenih.... za deklico mi je včeč Nana....kaj mislite o tem? lp
|
|
|
|
RE: katero od treh naštetih imen za fantka? 1.7.2009 15:15:48
|
|
|
|
sasa84
|
Design, upam, da se ne boš preveč ozirala na to kaj pravijo druge, sploh če so jih spljuvale. In da se ne boš sekirala preveč zaradi tega. Ni vredno. Ne vem ali ste slovenci ali ne, kje živite, ni važno, otroku dajte ime, kot vam paše in tistega, ki je vam všeč. Otroci so navajeni "čudnih, nenavadnih" imen, starši in zadrteži pa ne. Jaz otroku ne bi dala nobenega od naštetih, ker mi pač niso všeč, prav tako pa mu ne bi dala ime Taj, Maj, Jon, Gal, Jakob, Žan,...ker je tega že tok velik, da je za znoret. Vsak hoče bit nekaj modernega, posebnega, ampak na koncu je pa vse isti šmorn-v razredu bo 15 fantkov, imena bodo pa samo 3,4. Pa vsa jako "posebna"! Če ti je pa že toliko do tega, da bi bilo ime všeč tudi drugim pa še malo razmisli o kakšnem drugem. Meni sta všeč Dan ali pa Darij-sem malo izpeljevala iz tvojih Din in Daris.
< Sporočilo je popravil sasa84 -- 1.7.2009 15:21:59 >
|
|
|
|
RE: katero od treh naštetih imen za fantka? 1.7.2009 15:19:11
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: lizika2 Katero ime vam je ljubše: Jakob, Aljaž ali Gal? moja kolegica je dala sinu ime Jakob Gal.....
|
|
|
|
RE: katero od treh naštetih imen za fantka? 1.7.2009 15:21:27
|
|
|
|
sasa84
|
Ankom: Od tvojih naštetih za punčko Evita, za fantka pa Nal. Ampak kot sem že napisala Design - vsak drugi ima že tako ime in v razredu ali pa od sosedov bo imel vsak drugi tako ime. Če ti je všeč zato, ker ti je pač edino res všeč in si svojega otroka predstavljaš samo s tem imenom in gre povrhu vsega še skupaj s priimkom, OK, ampak, če ti je pa všeč, ker je moderno, je pa to čisto mimo... (pa ne govorim zate, ampak nasploh).
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?