|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vpis in stalno prebivališče
9.2.2009 22:30:47   
NANA123
Zanima me če se je treba nujno prijaviti v tisto občino da dobiš vrtec in če kaj previrjajo.Stanujem v Zagorju in se nameravam septembra preseliti v LJUBLJANO pa me zanima če se moraš nujno priajaviti v Ljubljano če preverjajo KER SE FUL BOJIM DA NE DOBIM VRTCA in potem ne bom nikjer ne v Zagorju in v Ljubljani.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 10.2.2009 16:27:38 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PREVERJANJE
9.2.2009 23:16:56   
sttj
prednost imajo vsekakor tisti otroci,ki živijo v tistem kraju kjer bi ga ti vpisala,daj vlogo že sedaj pa vprašaj kako je pri njih.
in kaj naj bi preverjali?

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.2.2009 10:44:31   
tojeto1
Nič ne preverjajo, če tam res stanuješ. Ravno tako ti ni potrebno priložiti nobenega dokumenta, ki bi dokazoval, kje si dejansko prijavljena.

Moja kolegica si je podatke, da živi v Ljubljani izmislila (oz. napisala, da stanuje z otrokom pri svojih starših v Ljubljani), ko pa je vrtec v Ljubljani res dobila, si je pa spremenila stalno bivališče v Ljubljano in še otroka je prijavila v Ljubljani - tko uradno na osebni izkaznici, živi pa še vedno v Kamniku. Tko da nč se bat, je tuki lukna in jo izkoristi.

(odgovor članu sttj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.2.2009 10:51:15   
lukec
Verjetno te skrbi zaradi subvencioniranja vrtca. Mislim, da je od občine do občine odvisno ali subvencionra vrtec tudi za otroke, ki niso iz iste občine. V Zagorju vem, da ga, za drugje se pozanimaj. Tudi točkovnik je odvisen od občine, sigurno pa več točk dobijo tisti, ki so prijavljeni v občini.
Glede preverjanja je pa tako: občina mora pridobiti podatke o dohodkih z davčne, tam pa sigurno imajo podatek, kje si prijavljen. Upam, da se ne motim.l

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu sttj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.2.2009 11:10:51   
t5t6
Če je otrok prijavljen v občini A, hodi pa v vrtec v občino B potem občina A krije stroške vrtca (razliko, ki je ti ne plačaš) občini B. Imajo pa ponavadi prednost pri vpisih otroci, ki so prijavljeni v določeni občini (to je urejeno z nekimi notranjimi pravilniki). Če v vrtcu ni gužve pa ni problema. Ko boš dala vlogo za znižano plačilo vrtca boš dala tudi podatke iz davčne, tam piše kje ti in tvoj partner živita in kolikor vem se šteje, da otrok spada v vrtec v občino A če je tam prijavljen on in še vsaj en starš, tako so meni razložili.

Jaz bi na tvojem mestu dala vlogo v oba vrtca s pravimi podatki, zraven pa lahko pripišeš, da se boste v kratkem selili.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Morje
Admin

Kdaj si boste privoščili dopust?

junij (14%)

julij (38%)

avgust (22%)

september (11%)

letos ni dopusta (15%)

Število vseh glasov: 417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!