|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zavarovanje za dopust - svetujte!!
20.4.2005 12:04:50   
bini
Hej...
dajte mi povedat kakšno zavarovanje sklenete, če greste npr. samo na hrvaško na morje čez poletje... a imate samo evropsko kartico al sklepate še z vzajemno (ali kako drugo firmo) posebno zavarovanje za tujino???
mi gremo drug teden na hrvaško, pa nimam še nič urejeno... sploh ne vem kaj naj :zmeden:.. za te stvari sem res nepismena :ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.4.2005 12:06:55   
Mina1
Ja mi vedno za Hrvaško in tako sklenemo tole preko ZZZS (lahko preko interneta oddaš in dobiš potem na dom), ali pa greš na malo ulico v Lj in tam urediš.

Nazanje smo dobili tole kartico kot zavarovanje, pa ne vem, kako se že reče (pa ti ni treba nič plačati in tako), torej tole preko vzajemne.

pa-pa Mina1

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2005 12:08:02   
Dadi
Jaz vedno uredim potrdilo o zdravstvenem zavarovanju, ki velja v tujini. Greša na internetno starn zavoda za zdr. zavarovanje in tam najdeš zavarovanje v tujini. Pol pa zadevo izpolniš in ti pošljejo na dom. lahko pa tudi pri najbližjem karticomatu(tam kjer potrdiš zdr. kartico)naročiš to zdr. potrdilo. čakaš pa kar ene 4 dnei se mi zdi. tako da pohiti.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2005 12:08:51   
Tia 27
:morje:Heeej Bini kam pa greste mi gremo tut v poreč.Ponavadi pa za tamalo in tudi za naju na miklošičevi skleneva za tujino.:morje:

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2005 12:22:57   
bini
mi gremo pa v rovinj - kar blizu bomo, morda se pa srečamo :)..
bom poskusla prek interneta uredit... aja še to -a za ta malo mora bit posebej potrdilo al je preko mene, ker je preko mene zavarovana.
hvala vam punce!

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2005 12:23:19   
clea
Najhitreje je če greš na Malo ulico (tam kjer je tudi sodnik za prekrške) 2. nadstropje.Ampak delajo, se mi zdi,samo do 12ih.
Kartico dobiš v 4 dneh,če se ti pa mudi dobiš pa papir,ki velja ISTO kot kartica,samo,da je v drugi obliki in da ti ni treba čakat.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.4.2005 12:45:17   
darjatimci
Obvezno, družinsko zavarovanje mi smo lani kar pri Vzajemni vzeli ker imam tam dodatno zavarovanje in je popust.Pametno se je pozanimat kakšno je kritje pri določenih zavarovanjih.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.4.2005 14:59:38   
Anonimen
Pri Vzajemni...kar v ZD zrihtam na tistem "kavomatu" za potrdilo zdravniških kartic. Dobiš v 2 dneh potrdilo in kartico na dom.

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.4.2005 7:30:08   
darjatimci
Ne ne moreš zrihtat na "kavamatu",tam lahko samo tisto obvezno zav. za tujino.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?