|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet razočaranje
20.4.2005 8:10:11   
simonas
Evo, pa me je spet dohitela hudobna :hudicek:M. Malo sem :((:((, malo pa sem se že navadila razočaranj. Sicer je za mano stresen mesec, tako da.. kaj čem... Več sreče vsem ostalim :miska::miska::miska:.

Simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spet razočaranje
20.4.2005 8:12:20   
simi73
Simona po :hudicek: pa v nove boje in držim:miska:, da že drug mesec ugledaš :modri::roza:!:rozica:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spet razočaranje
20.4.2005 8:36:45   
Anitka
Simonca kar pogumno glavo kvišku, prihaja najlepši mesece, mesec maj, ki bo zaznamovan z velikim številom :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: in :miska::miska::miska::miska::miska: da boš vsekakor med njimi.

:pika:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spet razočaranje
20.4.2005 8:36:55   
mozart
Simona te čisto razumem. Pri meni to razočaranje traja že skoraj 1 leto:grrr:. Sedaj me je začela že grabiti panika:ups::ups:. Vsi mi govorijo odklopi. Kako naj odklopim,če si tako želim otroka. Jaz sem že čisto depresivna zaraedi teh razočaranj. Po vrh vsega so pa še okrog mene same nosečnice ( ne da jim ne bi privoščila, le zavidam jim, pa si ne morem pomagati).

V nove boje in čim več :sloncek:

Lp.:angel:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   spet razočaranje
20.4.2005 8:47:01   
Klara Laura
Živjo!
Tudi jaz se pridružujem prejšnjim sogovornicam. Jaz sem bila prejšnji teden čisto na tleh, ker me je spet ta hudičevka presenetila. pa sva mislila, da zdaj pa res bo...
Ne obupaj ampak se pozitivno zazri v svet in verjemi, da tudi za nas bo prišel dan, ko bomo pestovale svoje male sončke!

Lep pozdrav!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   spet razočaranje
20.4.2005 9:02:10   
svizc
z mano je tudi isto vsak mesec znova razočaranje, pa že tokrat sem misnla da zdej pa bo pa je tudi že eno leto mim ampak punce me se ne damo :bravo:
tudi za nas bo enkrat posijalo sonce;)
in vse bomo enkrat:nosecka:
za vse nas:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   spet razočaranje
20.4.2005 9:03:38   
Maša26
Simona, ne vem, kaj bi rekla :zmeden: Mogoče to, da se lahko zelo dobro postavim v tvojo kožo in da sem se še vsakič postavila nazaj na noge, čeprav na začetku :hudicek: to izgleda :hudicek::hudicek: težko..

Edina trohica utehe naj ti bo, da sploh imaš M in ti je ni treba priklicat s tabletami. Saj vem, da ni kaj dobra tolažba, ampak grozno jo je čakat po dva meseca :(

A si imela normalen svoj ciklus ali si na kakšnih bombončkih?

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   spet razočaranje
20.4.2005 9:32:24   
Moncy83
Halo Simonas no midve sva pa na istem :( tudi pri meni je danes prišla ta butasta :hudicek:. Samo sploh nisem več tok razočarana oz žalostna kot na začetku. Verjetn sem se že navadla :zmeden2:.

Je pa res, kot je rekla Mozart, tut men se zdi da zadnje čase kamor pogledam same :nosecka: pol sem pa kr mal :( zakaj tud jaz nisem med njimi.

No ja dost jamranja, a ne? Pa novim podvigom naproti :sloncek::sloncek::sloncek:

En :bravo: za vse nas.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   spet razočaranje
20.4.2005 9:44:32   
Sulfinija
Ojla!!!

Simonas ne bit žalostna :((:((:((:((.Na sbo že ta hudilčevka :hudicek::hudicek::hudicek: enkart pustila na miru.Se bo naveličala kajti me ji ne bomo dale miru dokler res ne odide od nas nekatrih za 9.dolgih mesecev.
Ups,kaj naj jaz rečem,če jo spet ta mesec dobim bo to 25.nezaželjena :hudicek:.Prejšnji mesec sem imela prvo inseminacijo in bi bila uspešna in me je pahnila v 25.boj.Sedaj sem imela prejšnji četrtek in bom drugi teden izvedela rezultat od drugega poiskusa.Če nebo pa moram spet drugi mesec iti in,če še takrat ne bo se moram ponovno naročit pri dr.Kovačevi in pol bog ve kdaj dobim termin,ker so dopusti vmes in po posvetu komaj 6.mesecev na čakalno listo in pol me čaka ivf.Upam resnično upam,da to ne bo potrebvno.
Sprosti se,najdi si drug načrt da bosta za nekaj delala,uživajta dokler sta sama,dokler lahko tako kot delama midva,čeprav to vedno ni lahko.Midva sva se navadila s tem živeti in čakati in,če ti po pravici povem ni mi blo prejšnji mesec hudo,ko sem jo zvona :hudicek: dobila mi je čisto vseeno kajti če mi je hudo,je tudi mojemu :love::love: in s tem zadevo le daljšava in utežujeva,kajti za postopke moraš biti sproščen,poln upanja,...

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:,ki bo čez dva tedna prav nova srečka nosečka:nosecka::nosecka::nosecka:!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   spet razočaranje
20.4.2005 11:04:13   
simonas
Hvala vsem za lepe besede. Res ste pravi :angel::angel::angel:. Saj bo. Saj vem da bo. Tolazim se s tem, da imam cisto redne M in da torej nekaj menda vendarle prav funkcionira.

Lep dan!

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   spet razočaranje
20.4.2005 12:08:59   
PiaM
Simonas, popolnoma te razumem, sva v istem šmornu:(:(
Danes je po 5 dneh zamujanja prišla tud k meni :hudicek:.:((:((:(( CB pa je pred 3 dnevi pokazal en zelo rahel +.
Z dežjem vedno posije sonce, čeprav ga danes za naju res ni...:((
Rožico zate :rozica:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   spet razočaranje
20.4.2005 14:46:14   
Faith
No danes pa se pridružujem vašim debatam tudi jaz- še ena razočarana.:(( Nisem se imela namena registrirati, ker sem veliko izvedela že iz vaših pogovorov, a tole danes pa je res presenečenje od presenečenja. :ups:
Izgleda, da nas je to sredo 20.4., kar nekaj spet na začetku. Pred nami je spet nov mesec negotovosti in prošenj za uspeh. Ne morem verjeti, da imava s PioM tako podobno situacijo, tudi meni je 5 dni zamujala :hudicek:, in tudi meni je Cb pokazal rahel +, ki je sicer po 10 min izginil, danes pa sem nameravala ponovno narediti test in zdaj ga ne bo treba.
Saj nočem biti še ena depresivna, po naravi sem namreč zelo klepetava in vesela, a kaj hočem, ko je pa danes tak dan, ki bi ga najraje izbrisala iz koledarja, ali pa ga prespala. Bo že, si pravim, samo to čakanje mi včasih res vzame voljo. Sem slišala, da po vsakem dežju posije sonce, samo kaj pa je takrat, ko predolgo dežuje??:zmeden:

No punce, jaz vam želim, čim več sončka ter da bo vsaka kmalu pod svojim imela še kakšen srček.:nosecka:

Pa pozdravljene do prihodnjič

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   spet razočaranje
20.4.2005 17:35:23   
koala
Simonas ne obupat,saj vem, da je zdaj hudo. A nekoč bo bolje, samo vdati se ne smeš!!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   spet razočaranje
20.4.2005 19:59:04   
miska2004
Ah, kako poznano.. Tudi pri meni je vsak mesec isto :((:(
Poskusi misliti na kaj lepega, da ti bo pa mogoče že naslednji mesec uspelo :angel:

Držim pestke da ti kmalu uspe :miska:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?