Faith -> spet razočaranje (20.4.2005 14:46:14)
|
No danes pa se pridružujem vašim debatam tudi jaz- še ena razočarana.:(( Nisem se imela namena registrirati, ker sem veliko izvedela že iz vaših pogovorov, a tole danes pa je res presenečenje od presenečenja. :ups: Izgleda, da nas je to sredo 20.4., kar nekaj spet na začetku. Pred nami je spet nov mesec negotovosti in prošenj za uspeh. Ne morem verjeti, da imava s PioM tako podobno situacijo, tudi meni je 5 dni zamujala :hudicek:, in tudi meni je Cb pokazal rahel +, ki je sicer po 10 min izginil, danes pa sem nameravala ponovno narediti test in zdaj ga ne bo treba. Saj nočem biti še ena depresivna, po naravi sem namreč zelo klepetava in vesela, a kaj hočem, ko je pa danes tak dan, ki bi ga najraje izbrisala iz koledarja, ali pa ga prespala. Bo že, si pravim, samo to čakanje mi včasih res vzame voljo. Sem slišala, da po vsakem dežju posije sonce, samo kaj pa je takrat, ko predolgo dežuje??:zmeden: No punce, jaz vam želim, čim več sončka ter da bo vsaka kmalu pod svojim imela še kakšen srček.:nosecka: Pa pozdravljene do prihodnjič
|
|
|
|