|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Modeli za torte?
20.4.2005 7:01:02   
lutka
Kje imajo veliko izbiro modelov za torte?

V Celju sem preiskale že praktično vse...od Merkurja,Tuša,Špara....nič od nič.:zmeden:

Vse kar premorejo so modeli v oblikah smrekice in sneženega moža:((:((:((

Informacije na plano:bravo::bravo::bravo:
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Modeli za torte?
20.4.2005 7:41:38   
BARBARA R.
Poišči trgovino, ki se ukvarja le s takšnimi stvarmi.Bolj za profesionalce, al' kako naj povem.
Sicer pa sama izreži.Kaj bi pa imela?

:muca:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Modeli za torte?
20.4.2005 7:43:13   
Taša
Si pogledala v Mercatorju??'

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Modeli za torte?
20.4.2005 8:26:11   
india
V Avtriji v Kadije tega vse polno. Pa še ni dolgo,kar sem v Šparu videla srčka in medvedka.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Modeli za torte?
20.4.2005 8:28:01   
Anonimen
Kira je enkrat debatirala o nekih silikonskih modelih. Piši ji na privat in jo vprašaj, vem, da je bila nazadnje zelo navdušena nad tistim, kar je kupila.

(odgovor članu lutka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Modeli za torte?
20.4.2005 8:31:28   
mirka
JAZ SEM SAMA NAREDILA ZAJČKA.:zajcek: glava je iz normalnih okroglih modelov potem pa tudi iz okroglega modela izrežeš dva ušeska in tisto kar ostane je mašna- metuljček po domače. poglej v albumu.

Meni se zdi zelo enostavno in lepo, pa kar velika torta pride.
Mirka:metulj:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Modeli za torte?
20.4.2005 8:34:18   
india
Mirka, zdaj si me spomnila, da sem tudi sma lani delala takega zajčka. Enostavno sem spekla dve okrogli torti, ju sestavila in potem polnila in okrasila. Pa še veliko kosov je bilo!

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Modeli za torte?
20.4.2005 8:34:30   
Anonimen
Mi smo tudi imeli zajčka iz dveh okroglih modelov. Pa je drugačen kot Mirkin. Babica ga je pa naredila. Bom popoldne dala v album.

(odgovor članu lutka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Modeli za torte?
20.4.2005 8:55:28   
lutka
mirka,dala si mi zeloo dobro idejo.......lahko naredim dva zajčka,samo iz manjših modelov

hvala:rozica::rozica:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Modeli za torte?
20.4.2005 8:57:42   
lutka
Splišni, da ne boš pozabla dat slikic gor:kuza::kuza:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Modeli za torte?
20.4.2005 9:27:29   
Anonimen
Ne bom.

(odgovor članu lutka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Modeli za torte?
20.4.2005 10:10:53   
vidja
Jaz sem naredila metuljčka iz okrogle torte, ki sem jo prerezala na pol in oblikovala krila, kar je ostalo, pa je bilo za tipalke. Enostavno in lepo. Drugi teden pa bom delal račko za našega enoletnika, ki govori samo ga-ga.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Modeli za torte?
20.4.2005 11:09:35   
atasan
Jaz biskvit spečem kar v navadnem pekaču (kot za rolado), potem pa obrezujem. pomagam si pa z modelom izrezanim iz papirja (da so vse plasti res enake).

pa ni omejitev pri obliki!

Lepo se sladkajte!

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Modeli za torte?
20.4.2005 12:31:45   
mirka
ja seveda z manšimi modeli so pa še bolj fletni tele zajčki:zajcek::zajcek:. Ma sej se da nardit marsikaj , tud ideja z metuljčkom :metulj:je dobra in enostavna. Moja sestra je tud nardila tako da si je na papir narisla željeno figuro in pol okrasila in narisla tako da je bilo pač etej figuri podobno.Seveda pa pečeš tako kot je atasan rekla v navadnem plehu.

Pa velik užitkov pri okraševanju ker je to najlepši del -vsaj meni.:torta::metulj::zajcek:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Modeli za torte?
20.4.2005 13:12:38   
lutka
mirka,maš kak fajn recept za torto?

lp:rozica::rozica:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Modeli za torte?
20.4.2005 17:04:18   
mirka
Ja biskvit lahko spečeš po poljubnem receptu. Jaz sem spekla različne ene čist navadne, samo jajca, sladkor, moka, pecilni. Drugi so pa lahko z orehi, kakavom, ali pa dodaš kakšno drugo aromo- tolk da bisvit dobi drugo barvo.
Jaz sem tako filo nardila, glede na to da je bila otroška torta: 1/2l sladke smetane, mleta želatina 30-40g , dva in pol navadna jogurta in sadje(lahko so borovnice, jagode, maline, gozdni sadeži), sladkor po okusu.

Če te zanima točen recept mi piši na privat. je pa ta taka osvežilna in ne nenasitna.
Mirka:metulj:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Modeli za torte?
20.4.2005 20:14:19   
Anonimen
Evo, torta je v albumu. Vau, nisem pozabila!!!

(odgovor članu lutka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......