Modeli za torte? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lutka -> Modeli za torte? (20.4.2005 7:01:02)

Kje imajo veliko izbiro modelov za torte?

V Celju sem preiskale že praktično vse...od Merkurja,Tuša,Špara....nič od nič.:zmeden:

Vse kar premorejo so modeli v oblikah smrekice in sneženega moža:((:((:((

Informacije na plano:bravo::bravo::bravo:
lp

BARBARA R. -> Modeli za torte? (20.4.2005 7:41:38)

Poišči trgovino, ki se ukvarja le s takšnimi stvarmi.Bolj za profesionalce, al' kako naj povem.
Sicer pa sama izreži.Kaj bi pa imela?

:muca:

Taša -> Modeli za torte? (20.4.2005 7:43:13)

Si pogledala v Mercatorju??'

india -> Modeli za torte? (20.4.2005 8:26:11)

V Avtriji v Kadije tega vse polno. Pa še ni dolgo,kar sem v Šparu videla srčka in medvedka.

Anonimen -> Modeli za torte? (20.4.2005 8:28:01)

Kira je enkrat debatirala o nekih silikonskih modelih. Piši ji na privat in jo vprašaj, vem, da je bila nazadnje zelo navdušena nad tistim, kar je kupila.

mirka -> Modeli za torte? (20.4.2005 8:31:28)

JAZ SEM SAMA NAREDILA ZAJČKA.:zajcek: glava je iz normalnih okroglih modelov potem pa tudi iz okroglega modela izrežeš dva ušeska in tisto kar ostane je mašna- metuljček po domače. poglej v albumu.

Meni se zdi zelo enostavno in lepo, pa kar velika torta pride.
Mirka:metulj:

india -> Modeli za torte? (20.4.2005 8:34:18)

Mirka, zdaj si me spomnila, da sem tudi sma lani delala takega zajčka. Enostavno sem spekla dve okrogli torti, ju sestavila in potem polnila in okrasila. Pa še veliko kosov je bilo!

Anonimen -> Modeli za torte? (20.4.2005 8:34:30)

Mi smo tudi imeli zajčka iz dveh okroglih modelov. Pa je drugačen kot Mirkin. Babica ga je pa naredila. Bom popoldne dala v album.

lutka -> Modeli za torte? (20.4.2005 8:55:28)

mirka,dala si mi zeloo dobro idejo.......lahko naredim dva zajčka,samo iz manjših modelov

hvala:rozica::rozica:

lutka -> Modeli za torte? (20.4.2005 8:57:42)

Splišni, da ne boš pozabla dat slikic gor:kuza::kuza:

Anonimen -> Modeli za torte? (20.4.2005 9:27:29)

Ne bom.

vidja -> Modeli za torte? (20.4.2005 10:10:53)

Jaz sem naredila metuljčka iz okrogle torte, ki sem jo prerezala na pol in oblikovala krila, kar je ostalo, pa je bilo za tipalke. Enostavno in lepo. Drugi teden pa bom delal račko za našega enoletnika, ki govori samo ga-ga.

atasan -> Modeli za torte? (20.4.2005 11:09:35)

Jaz biskvit spečem kar v navadnem pekaču (kot za rolado), potem pa obrezujem. pomagam si pa z modelom izrezanim iz papirja (da so vse plasti res enake).

pa ni omejitev pri obliki!

Lepo se sladkajte!

mirka -> Modeli za torte? (20.4.2005 12:31:45)

ja seveda z manšimi modeli so pa še bolj fletni tele zajčki:zajcek::zajcek:. Ma sej se da nardit marsikaj , tud ideja z metuljčkom :metulj:je dobra in enostavna. Moja sestra je tud nardila tako da si je na papir narisla željeno figuro in pol okrasila in narisla tako da je bilo pač etej figuri podobno.Seveda pa pečeš tako kot je atasan rekla v navadnem plehu.

Pa velik užitkov pri okraševanju ker je to najlepši del -vsaj meni.:torta::metulj::zajcek:

lutka -> Modeli za torte? (20.4.2005 13:12:38)

mirka,maš kak fajn recept za torto?

lp:rozica::rozica:

mirka -> Modeli za torte? (20.4.2005 17:04:18)

Ja biskvit lahko spečeš po poljubnem receptu. Jaz sem spekla različne ene čist navadne, samo jajca, sladkor, moka, pecilni. Drugi so pa lahko z orehi, kakavom, ali pa dodaš kakšno drugo aromo- tolk da bisvit dobi drugo barvo.
Jaz sem tako filo nardila, glede na to da je bila otroška torta: 1/2l sladke smetane, mleta želatina 30-40g , dva in pol navadna jogurta in sadje(lahko so borovnice, jagode, maline, gozdni sadeži), sladkor po okusu.

Če te zanima točen recept mi piši na privat. je pa ta taka osvežilna in ne nenasitna.
Mirka:metulj:

Anonimen -> Modeli za torte? (20.4.2005 20:14:19)

Evo, torta je v albumu. Vau, nisem pozabila!!!

Stran: [1]